Hoe Foto's Naar Uw Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Naar Uw Computer Over Te Zetten
Hoe Foto's Naar Uw Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Naar Uw Computer Over Te Zetten

Video: Samsung Galaxy S6: foto's overzetten naar pc 2022, November
Anonim

U kunt foto's van de camera naar een van de computerschijven overzetten met behulp van een geheugenkaartlezer. Een andere manier om fotobestanden te verplaatsen is door de camera zelf op de computer aan te sluiten, die door het systeem wordt herkend als een externe harde schijf.

Hoe foto's naar uw computer over te zetten
Hoe foto's naar uw computer over te zetten

Het is nodig

  • - fototoestel;
  • - gebruikershandleiding bevestigd aan de camera;
  • - kaartlezer;
  • - geheugenkaart;
  • - USB-mini-USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Foto's die met een digitale camera zijn gemaakt, moeten van tijd tot tijd vanuit het camerageheugen naar een van de computerschijven worden geüpload. Dit geeft u de mogelijkheid om de foto's te bekijken, de beste foto's te selecteren en eventueel de foto te bewerken met een grafische editor. Als de camera die u gebruikt foto's op een geheugenkaart opslaat, opent u het compartiment waarin deze zich bevindt en verwijdert u de kaart.

Stap 2

Plaats de verwijderde geheugenkaart in de kaartlezersleuf voor het type kaarten dat in uw camera wordt gebruikt. Als het apparaat meerdere connectoren heeft, kunt u de gewenste sleuf herkennen aan het opschrift erboven.

Stap 3

Sluit de kaartlezer via de USB-connector aan op de computer. Als u de kabel die bij de kaartlezer is geleverd niet hebt, kunt u deze vervangen door de USB-mini USB-kabel uit de set die u bij de camera hebt gekocht.

Stap 4

De aangesloten geheugenkaart wordt door het besturingssysteem herkend als een van de externe harde schijven. Open deze schijf in Verkenner en selecteer de map waarin u de snapshots hebt opgeslagen. Selecteer bestanden met foto's met de muis of met de Ctrl + A-toetsen. U kunt de optie "Alles selecteren" van het menu "Bewerken" van de Verkenner gebruiken.

Stap 5

Kopieer de geselecteerde foto's door op Ctrl + C te drukken of de optie "Kopiëren" van het contextmenu. U kunt de optie "Kopiëren" toepassen in het menu "Bewerken".

Stap 6

Kies uit de bestaande of maak een nieuwe map waarin de afbeeldingen zich bevinden. Plak er foto's in met behulp van de toetsen Ctrl + V, de optie "Plakken" in het contextmenu of het menu "Bewerken" van de verkenner. U kunt de geselecteerde bestanden met de muis van het venster van de ene map naar de andere slepen. Verwijder de kopieën van de afbeeldingen van de geheugenkaart met behulp van de optie "Verwijderen" in het contextmenu of door op de Delete-toets te drukken.

Stap 7

Door het apparaatstuurprogramma te installeren vanaf de schijf die bij de camera is geleverd, kunt u foto's van de camera kopiëren zonder de kaart te verwijderen. Sluit de camera aan op uw computer met behulp van een USB-naar-mini-USB-kabel.

Stap 8

Kopieer de bestanden met foto's van de camera, die na aansluiting als externe schijf in de verkenner zichtbaar zal zijn.

Populair per onderwerp