Hoe Teken Je Een Grafiek In Word

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Grafiek In Word
Hoe Teken Je Een Grafiek In Word

Video: Hoe Teken Je Een Grafiek In Word

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: MS Word grafieken 2023, Februari
Anonim

Microsoft Word is misschien wel de meest populaire en beste teksteditor. Door dit programma op uw computer te installeren, kunt u daarom gemakkelijk verschillende taken oplossen. Een van de belangrijkste functies is het in kaart brengen, wat voor bijna iedereen nodig is om te werken.

Hoe teken je een grafiek in Word
Hoe teken je een grafiek in Word

instructies:

Stap 1

Eerst moet u het Microsoft Office-programma starten, als u dat heeft. Als het er niet is, kunt u het installatieprogramma downloaden van internet of een schijf kopen bij een gespecialiseerde winkel. U kunt dit programma downloaden van de officiële website van Microsoft Corporation

Stap 2

Nadat u het programma hebt gestart, gaat u naar het tabblad "Invoegen", dat zich op de werkbalk in de linkerhoek van het venster bevindt.

Stap 3

Zoek dan de sectie "Illustraties". Het biedt u een vrij grote lijst met extra modules (bijvoorbeeld vormen, diagrammen, tekeningen, clips, enzovoort) die u kunt gebruiken terwijl u aan uw document werkt. In ons geval moet u op de knop "Diagram" klikken.

Stap 4

Als gevolg hiervan zou een nieuw venster voor u moeten openen, waarin een grote lijst met grafiektypen wordt gepresenteerd: grafiek, taart, histogram, staaf, punt, oppervlak, aandeel, bel, donut, radar. U kunt al deze diagrammen maken met Microsoft Word 2007. Om een ​​grafiek te maken, moet u de juiste knop selecteren.

Stap 5

Vervolgens verschijnt een klein Microsoft Excel-venster waarin u bepaalde waarden moet opgeven op basis waarvan uw grafiek zal worden gebouwd. Vergeet niet alle namen in de grafiek in te voeren, zodat u later gemakkelijker met de waarden kunt werken. Nadat u het maken van de grafiek hebt bevestigd, ziet u deze op de huidige pagina van het document. U kunt dit schema op elk moment wijzigen.

Stap 6

Als na het werken met het schema het uiterlijk niet bij u past, kan het op elk moment worden gewijzigd in een meer geschikte. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de grafiek en selecteert u Grafiektype wijzigen. Klik in het nieuwe venster op het juiste grafiektype en klik op "OK". Uw grafiek verandert automatisch van uiterlijk.

Populair per onderwerp