Een Certificaatfout Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Certificaatfout Verwijderen
Een Certificaatfout Verwijderen

Video: Een Certificaatfout Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Remove Security Certificate Error Internet Explore/new/2018 2023, Januari-
Anonim

Als u een certificaatfoutmelding ontvangt, zijn de gegevens die op uw computer zijn opgeslagen beter beveiligd, maar het kan vervelend zijn als u verbinding maakt met een vertrouwde en hergebruikte server. De oplossing voor het probleem kan zijn om het certificaat toe te voegen aan de lijst met vertrouwde servers.

Een certificaatfout verwijderen
Een certificaatfout verwijderen

Het is nodig

Internet Explorer 7

instructies:

Stap 1

Selecteer de opdracht "Doorgaan met het openen van deze website (niet aanbevolen)" in de internetbrowserwaarschuwing "Certificaatfout: navigatie geblokkeerd" om problemen met het certificaat van de geselecteerde webpagina op te lossen en het dialoogvenster Ongeldig certificaat op te roepen door op het veld met de schildsymbool in de bovenste balk naast de adresbalk van het browservenster.

Stap 2

Vouw de link Certificaten bekijken uit en klik op het tabblad Algemeen om de vervaldatum voor het certificaat van de geselecteerde website te bepalen.

Stap 3

Klik op de knop "Certificaat installeren" om het hulpprogramma "Wizard Certificaat importeren" te starten en klik op de knop Volgende in het hoofdvenster van de wizard.

Stap 4

Vink het vakje aan naast Automatisch het certificaatarchief selecteren op basis van het type certificaat en klik op Volgende om uw keuze te bevestigen (voor Windows XP).

Stap 5

Bevestig de installatie van de geselecteerde servercertificaten door op Ja te klikken in het systeemverzoekvenster en klik op Voltooien om de installatie van het geïmporteerde certificaat te voltooien (voor Windows XP).

Stap 6

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Windows XP).

Stap 7

Vink het vakje aan naast "Plaats alle certificaten in de volgende winkel" en klik op de knop "Bladeren" in de wizard Certificaat importeren (voor Windows Vista).

Stap 8

Selecteer Vertrouwde basiscertificeringsinstanties in het dialoogvenster Certificaatarchief selecteren dat wordt geopend en klik op OK om uw keuze te bevestigen (voor Windows Vista).

Stap 9

Klik op Volgende en bevestig de opdracht door op Voltooien te klikken in het nieuwe dialoogvenster van de wizard (voor Windows Vista).

Stap 10

Klik op OK om de installatie van het geïmporteerde certificaat te voltooien en start Internet Explorer opnieuw om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Populair per onderwerp