Hoe Een Pdf-bestand In Het Russisch Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pdf-bestand In Het Russisch Te Vertalen
Hoe Een Pdf-bestand In Het Russisch Te Vertalen

Video: Hoe Een Pdf-bestand In Het Russisch Te Vertalen

Video: А.В.Клюев - Быть на Пути и Происходит Трансформация Божественным Светом и Силой ✨Агендa✨(9) 2022, December
Anonim

PDF is een universeel documentformaat dat kan worden gelezen door elke computer waarop Adobe Actobat Reader is geïnstalleerd. Tegelijkertijd beperkt dit formaat de mogelijkheid om het document te bewerken. Om een ​​pdf-bestand in het Russisch te vertalen, moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren.

Hoe een pdf-bestand in het Russisch te vertalen
Hoe een pdf-bestand in het Russisch te vertalen

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u het document herkennen om het in een bewerkbaar formaat te kunnen vertalen. De beste tool hiervoor mag gerust Adobe FineReader genoemd worden. Dit programma heeft een vrij brede functionaliteit voor herkenning van hoge kwaliteit in vele talen. Download en installeer elke versie van dit programma.

Stap 2

Start Adobe FineReader. Gebruik het om het te vertalen document te openen. Selecteer "Overzetten naar Microsoft Word" in de herkenningsinstellingen en "Exacte kopie" in de opmaakinstellingen. verwijder daarna alle werkgebieden uit het document. Selecteer de tekst die u wilt vertalen en selecteer het kenmerk "herkennen". Selecteer alle afbeeldingen in het document en geef deze gebieden het kenmerk Afbeelding. Herkenning starten.

Stap 3

Aan het einde van de herkenning opent zich een Microsoft Word-document voor je, met daarin het herkenningsresultaat. Probeer de originele opmaak te behouden. Na herkenning worden tekst en beeld respectievelijk in aparte tabellen ingesloten met de door u aangegeven herkenningsgebieden. Hoe zorgvuldig u het document opmaakt, bepaalt de identiteit met het origineel. Vertaal de te vertalen tekst. U kunt het beste de online vertaler translate.google.com gebruiken. Sla het document op nadat u de tekst heeft vertaald.

Stap 4

De beste optie voor het converteren van een document van het.doc-formaat naar het.pdf-formaat is het Doc2pdf-programma. U kunt het programma downloaden en op uw computer installeren, of u kunt de online conversieservice gebruiken op: www.doc2pdf.net.

Populair per onderwerp