Kies Je Voor Een Tablet Of Een E-book?

Kies Je Voor Een Tablet Of Een E-book?
Kies Je Voor Een Tablet Of Een E-book?

Video: Kies Je Voor Een Tablet Of Een E-book?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Mobile Devices Tablet Computers, EBook Readers, Smart Phone 2023, Februari
Anonim

Tegenwoordig is de keuze aan gadgets zo groot dat het niet verwonderlijk is om in de war te raken bij het kiezen van elektronica en tevergeefs geld uit te geven. Laten we nadenken over wat we moeten kiezen - een lezer of een tablet, om niet teleurgesteld te zijn in de aankoop.

Kies je voor een tablet of een e-book?
Kies je voor een tablet of een e-book?

Als je van lezen houdt, dan heb je waarschijnlijk gedacht aan de elektronische versie van het boek. En, ik moet zeggen, het veranderen van papieren boeken en tijdschriften naar elektronisch is de juiste keuze, want vanaf het moment dat je een leesgadget in je tas koopt, heb je een hele bibliotheek.

Een e-book is perfect voor jou als een compact leesapparaat belangrijk voor je is.

Er moet aan worden herinnerd dat:

- De meeste readers hebben geen extra schermverlichting waardoor zo'n boek niet in het donker te lezen is (al zijn er wel modellen met achtergrondverlichting).

- Het is onmogelijk om software van derden (games, enz.) op veel lezersmodellen te installeren.

- Het scherm van de meeste lezersmodellen is monochroom (met e-ink-technologie kunt u het apparaat lange tijd niet opladen).

- Om bestanden naar de reader te uploaden, moet u deze met een speciale kabel op de computer aansluiten, hoewel steeds meer modellen van e-books die via Wi-Fi worden ondersteund, werken.

- De prijs van de reader is niet minder dan de prijs van een tablet.

Feit is dat e-books zo zijn ontwikkeld dat het leesproces voor het menselijk oog zo comfortabel mogelijk is. Het e-ink e-book scherm maakt zeer zuinig gebruik van batterijvermogen. Natuurlijk zijn er lezers met de mogelijkheid om het spel te installeren, maar online te gaan, aangezien e-books precies zijn "geslepen" om comfortabel te kunnen lezen, is het gemak van browsen op sites of het spelen van het spel niet geweldig.

Een tablet is iets voor jou als je een multifunctioneel apparaat nodig hebt dat je bij je moet dragen. De tablet maakt bijna alles mogelijk wat op een gewone computer kan: informatie zoeken op internet, werken met verschillende soorten documenten, e-mail en instant messengers gebruiken, video's bekijken en naar muziek luisteren, foto's maken en bekijken. Deze functies kunnen echter vreemd genoeg het lezen verstoren, omdat de ogen veel vaker vermoeid raken bij het lezen van het tabletscherm dan bij het gebruik van een e-reader, en de batterij veel sneller leeg raakt.

Populair per onderwerp