Hoe Verwijderde Systeembestanden Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Systeembestanden Te Herstellen
Hoe Verwijderde Systeembestanden Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Systeembestanden Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Systeembestanden Te Herstellen
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2023, Maart
Anonim

Het uitvoeren van de taak om verwijderde systeembestanden van het Microsoft Windows-besturingssysteem te herstellen, komt in wezen neer op het maken van een kopie van de verloren bestanden van de installatieschijf en het correct uitpakken ervan. Deze procedure verschilt enigszins voor verschillende OS-versies, maar de basisstappen blijven hetzelfde.

Hoe verwijderde systeembestanden te herstellen
Hoe verwijderde systeembestanden te herstellen

Noodzakelijk

  • - installatieschijf voor Windows XP;
  • - installatieschijf voor Windows 7;
  • - ERD Commander 5.0 voor Windows XP

instructies:

Stap 1

Start de computer op vanaf de ERD Commander-schijf en geef het geïnstalleerde besturingssysteem op als het belangrijkste (voor Windows XP).

Stap 2

Plaats de Windows-opstartdiskette in het station en klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen (voor Windows XP).

Stap 3

Ga naar het item "Deze computer" en kopieer de map I386 naar de map die is geselecteerd voor het plaatsen van de systeembestanden (voor Windows XP).

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren om de opdrachtprompttool te starten (voor Windows XP).

Stap 5

Typ cmd in het veld Openen en klik op OK om de opdracht Uitvoeren te bevestigen (voor Windows XP).

Stap 6

Voer de opdracht expand path_to_copyed_file path_to_remote_file in en druk op de functietoets Enter om de uitvoering van de opdracht te bevestigen (voor Windows XP).

Stap 7

Herhaal deze procedure voor elk systeembestand dat moet worden hersteld en start de computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Windows XP).

Stap 8

Start de computer vanaf de ERD Commander-schijf, specificeer OS Windows 7 als de belangrijkste en klik op de knop "Overslaan" in het selectievenster voor netwerkinstellingen.

Stap 9

Accepteer de suggestie om de letter van het opstartstation te wijzigen en specificeer het pad naar de map die is geselecteerd om de systeembestanden op te slaan (voor Windows 7).

Stap 10

Start Systeemherstel en selecteer Systeembestandscontrole (voor Windows 7).

Stap 11

Klik op de knop "Volgende" en pas het selectievakje toe op het veld "Scannen en vragen voor reparatie" in het dialoogvenster dat wordt geopend (voor Windows 7).

Stap 12

Wacht tot het verificatieproces is voltooid en pas de selectievakjes toe in de velden van bestanden die moeten worden hersteld in de lijst van de wizard Systeembestand herstellen die wordt geopend (voor Windows 7).

Stap 13

Klik op de knop Volgende om het herstelproces te starten en bekijk de resultaten in een nieuw dialoogvenster (voor Windows 7).

Stap 14

Klik op de knop "Volgende" om het proces te voltooien en bevestig uw keuze door op de knop "Voltooien" in het nieuwe dialoogvenster (voor Windows 7) te klikken.

Stap 15

Klik op de knop Sluiten om de wizard Systeemherstel te voltooien en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Windows 7).

Populair per onderwerp