Hoe DivX Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe DivX Te Bekijken
Hoe DivX Te Bekijken

Video: Hoe DivX Te Bekijken

Video: Hoe DivX Te Bekijken
Video: Как зарегестрироваться по коду VOD на сайте divx com 2024, Mei
Anonim

DivX is een speciaal compressieformaat voor videobestanden dat de best mogelijke beeldkwaliteit biedt met relatief kleine videobestanden. Om dergelijke bestanden te lezen, zijn speciale programma's nodig.

Hoe DivX te bekijken
Hoe DivX te bekijken

Noodzakelijk

  • - DivX-speler;
  • - een set codecs.

instructies:

Stap 1

Voer de naam van uw DivX-Player in de zoekmachine in. Het is het beste om te downloaden van de officiële website van het programma. Pak het bestand indien nodig uit. Controleer het op virussen en kwaadaardige code met behulp van speciale software, installeer het volgens de instructies in de installatiemenu-items.

Stap 2

Koppel de bestandsindelingen die later standaard in het nieuwe programma worden geopend. Om dit te doen, markeert u de extensies die u nodig hebt in het juiste venster van de installatiefase.

Stap 3

U kunt het beste alle extensies selecteren om met dit programma te openen als u DivX Player wilt blijven gebruiken als een permanente toepassing voor het bekijken en openen van videobestanden.

Stap 4

Als er nog niet eerder codec-programma's op uw computer zijn geïnstalleerd, kunnen veel video-indelingen gewoon niet worden afgespeeld, installeer dan DivX Codec, die ook kan worden gedownload van de officiële website van het ontwikkelaarsbedrijf.

Stap 5

Selecteer tijdens de installatie de maximale set ondersteunde extensies. Daarna zijn de meeste bekende en veelgebruikte video-opnameformaten beschikbaar op uw computer. Dit geldt ook voor andere mediaspelers.

Stap 6

Installeer ook het K-Lite Codec Pack op uw computer. Het programma is vergelijkbaar met het vorige, maar sommige versies bevatten ondersteuning voor een uitgebreidere set bestanden.

Stap 7

Net als de vorige keer selecteert u tijdens de installatie de bestanden die u wilt koppelen aan de Windows Classic-mediaspeler, die samen met de codecs wordt geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u ook controleert op het grootste aantal ondersteunde formaten.

Stap 8

Om een DivX-video te bekijken, opent u een van de geïnstalleerde spelers en gebruikt u de knop Bladeren om het gewenste item te selecteren en toe te voegen aan de afspeellijst van het programma.

Aanbevolen: