Hoe Windows XP Te Verfraaien

Inhoudsopgave:

Hoe Windows XP Te Verfraaien
Hoe Windows XP Te Verfraaien

Video: Hoe Windows XP Te Verfraaien

Video: Hoe Windows XP Te Verfraaien
Video: Windows XP Mode в Windows 7 2024, April
Anonim

De thuiscomputer is nu persoonlijker dan ooit. De belangrijkste bevestiging hiervan is niet de multifunctionaliteit en betrouwbare bescherming van persoonlijke informatie, maar de mogelijkheid van fijne, gedetailleerde aanpassing van het uiterlijk van uw systeem. Er zijn honderden manieren om Windows te veranderen - gebruikers hoeven hun fantasie niet te beperken.

Hoe Windows XP te verfraaien
Hoe Windows XP te verfraaien

instructies:

Stap 1

Verander je achtergrond en bureaublad. Veruit de meest voor de hand liggende en gemakkelijkste oplossing is om een behang te kiezen. Hier vindt u echter veel opties - er zijn een aantal geanimeerde achtergronden die reageren op de beweging van de cursor. Bovendien kunt u het bureaublad zelfs volumineus maken: de snelkoppelingen zien er bijvoorbeeld uit als vierkanten die op de tafel zijn verspreid en om ze te verwijderen, moet u ze letterlijk in de prullenbak "gooien". Een andere variatie verandert je "gids" zelfs in een analoog van een computerspel over vliegen in de ruimte: de harde schijf werkt als een sterrenstelsel en de bestanden erin worden planeten en asteroïden.

Stap 2

Verander de inleiding. Elke keer dat u uw pc start, ziet u een afbeelding met het Windows XP-logo bij het opstarten, wat eigenlijk vrij bewerkbaar is. Om dit te doen, is er het Boot XP-programma, waarmee je kunt kiezen uit enkele duizenden afbeeldingen, van anime-personages tot natuurschilderijen.

Stap 3

Verander de muiscursor. De standaard witte "pijl" met een zandloper is misschien een soort "symbool" van het besturingssysteem geworden, maar zit er helemaal niet aan vast. Als je Cursor XP eenmaal hebt geïnstalleerd, kun je jezelf voorzien van veel nieuwe aanwijzingen, waarvan het bereik voortdurend wordt uitgebreid door de gebruikersgemeenschap. Je hebt toegang tot zowel vrij klassieke, maar bijgewerkte modellen als exotische, zoals laserzwaarden uit Star Wars of bottenhanden.

Stap 4

Zet een originele screensaver op. Screensavers (screensavers die de overgang van de computer naar de standby-modus weerspiegelen) ingebouwd in Windows zijn redelijk standaard. Op onderstaande link vindt u echter een groot aantal frisse en onderscheidende artikelen. Heel handig is bijvoorbeeld het Vedomosti-spatscherm, dat nieuwskoppen en de huidige tijd op het scherm weergeeft in de vorm van een mooie klok.

Stap 5

Bureaubladthema's helpen om alle bovenstaande aanpassingsmethoden te combineren. Ze kunnen tegelijkertijd cursors, welkomstschermen, het uiterlijk van vensters en soms zelfs de functionaliteit van de desktop wijzigen - terwijl alle elementen van het "decor" elkaar aanvullen en zich aan dezelfde visuele stijl houden.

Aanbevolen: