Hoe De Start-knop Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Start-knop Te Verwijderen
Hoe De Start-knop Te Verwijderen

Video: Hoe De Start-knop Te Verwijderen

Video: Hoe De Start-knop Te Verwijderen
Video: Google Assistent verwijderen van startknop op een Samsung-telefoon 2024, Maart
Anonim

Het Windows-besturingssysteem heeft de gebruikelijke kenmerken van de interface: programma's worden gestart in vensters, vensters worden gegroepeerd in de taakbalk, programma's kunnen worden gestart met behulp van snelkoppelingen op het bureaublad of via het menu Start. De "Start"-knop is zo kenmerkend geworden dat het moeilijk is om het uiterlijk van het bureaublad zonder voor te stellen. Sommige gebruikers nemen echter hun toevlucht tot enkele trucs om deze knop te verwijderen.

Hoe een knop te verwijderen?
Hoe een knop te verwijderen?

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Zoek door zoekmachines en download het hulpprogramma Start Killer naar uw computer. Je kunt het meteen downloaden van softodrom.ru. Zorg ervoor dat u de gedownloade informatie controleert met een antivirusprogramma, aangezien dergelijke verzoeken kunnen leiden naar sites met malware. Voer het Start Killer-programma uit. Het vereist geen installatie, maar wordt eenvoudig uitgevoerd met behulp van het installatiebestand. De essentie van het hulpprogramma is dat het de "Start"-knop uit het menu verwijdert. Zodra het hulpprogramma uit het systeemgeheugen is verwijderd, verschijnt de knop "Start" op de gebruikelijke plaats. U kunt dit doen via de "Taakbeheer" door het programmaproces te beëindigen.

Stap 2

U kunt het Start-menu openen zonder een knop door op de CTRL- en ESC-toetsen te drukken of door de Windows-toets te gebruiken. U kunt het programma uit het geheugen verwijderen in "Apparaatbeheer" van het systeem. Als u niet tevreden bent met de aanwezigheid van een extra hulpprogramma in het geheugen, verberg dan de "Start"-knop met behulp van systeemmethoden. Klik met de rechtermuisknop op een onbezet gebied op de taakbalk en klik op "Eigenschappen". Vink het vakje aan naast De taakbalk automatisch verbergen.

Stap 3

Er zijn geen andere methoden ingebouwd in het systeem om de Start-knop te verwijderen. De ontwikkelaars van het Windows-besturingssysteem hadden zich nauwelijks kunnen voorstellen dat gebruikers zo'n handige en in alle opzichten nuttige hoofdmenuknop uit de interface zouden moeten verwijderen. Het is ook vermeldenswaard dat het beter is om geen systeemparameters in het besturingssysteem van een pc te wijzigen, omdat onervaren gebruikers eenvoudig de hele werking van het systeem kunnen verstoren en u het opnieuw moet installeren. Doorgaans kunnen dergelijke programma's de werking van de hele computer negatief beïnvloeden.

Aanbevolen: