Hoe Maak Je Een ISO-archief Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een ISO-archief Aan
Hoe Maak Je Een ISO-archief Aan

Video: Hoe Maak Je Een ISO-archief Aan

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Create ISO Image From DVD/CD/ ISO Image কিভাবে তৈরি করতে হয়? 2023, Februari
Anonim

Er kunnen verschillende hulpprogramma's worden gebruikt om uw eigen ISO-image te maken. De meest populaire programma's op dit gebied zijn Alcohol Soft en Daemon Tools. U kunt het archief wijzigen met behulp van enkele bestandsbeheerders.

Hoe maak je een ISO-archief aan
Hoe maak je een ISO-archief aan

Noodzakelijk

  • - Alcohol Zacht;
  • -WinRar.

instructies:

Stap 1

Download en installeer het programma Alcohol Soft. Start uw computer opnieuw op om de installatie van de applicatie te voltooien. Voer het bestand Alcohol.exe uit. Open de lade van het dvd-station en plaats de schijf waarvan u de ISO-image gaat maken.

Stap 2

Open nu het menu "Image Creation" in het werkvenster van het programma Alcohol. Geef het dvd-station op waarin u de gewenste schijf hebt geïnstalleerd. Selecteer het type gemaakte afbeelding. Het is beter om het ISO + Joliet-formaat te specificeren zodat deze schijf kan worden gebruikt als een multiboot-schijf.

Stap 3

Selecteer de map waarin het gemaakte ISO-bestand wordt opgeslagen en voer de naam in. Klik op de knop Maken. Wacht tot dit proces is voltooid. Het kan behoorlijk lang duren. Dit hangt af van de prestaties van uw computer en de snelheid van uw dvd-station.

Stap 4

Als u de inhoud van het ISO-archief moet wijzigen, zijn er verschillende manieren om dit te gebruiken. De eerste is best moeilijk. Schrijf de benodigde bestanden naar de schijf waarvan u de afbeelding hebt gemaakt. Neem ze gewoon op in een map. Maak daarna een nieuwe afbeelding. Het nadeel is dat deze schijf tegen schrijven kan worden beveiligd of eenvoudig kan worden gefinaliseerd.

Stap 5

Als u geen bestanden aan de schijf kunt toevoegen, volg dan deze procedure met de voltooide ISO-image. Installeer WinRar of 7-Zip-software. Het is beter om nieuwere versies van de hulpprogramma's te gebruiken om maximale compatibiliteit te garanderen met afbeeldingen die zijn gemaakt met relatief nieuwe hulpprogramma's. Als alternatief kunt u het programma Total Commander gebruiken.

Stap 6

Open de ISO-afbeelding met het programma van uw keuze. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Openen met". Geef de gewenste toepassing op. Kopieer nu de benodigde bestanden uit een ander Windows Verkenner-venster en plak ze in het werkvenster van de geopende afbeelding. Sluit het hulpprogramma om uw wijzigingen op te slaan.

Populair per onderwerp