Hoe De USB-poort Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De USB-poort Te Herstellen
Hoe De USB-poort Te Herstellen

Video: Hoe De USB-poort Te Herstellen

Video: Hoe De USB-poort Te Herstellen
Video: How to Fix a Dead USB Port in Windows 2023, Maart
Anonim

U kunt de functionaliteit van USB-poorten herstellen met standaard Windows-tools, zonder dat u extra software nodig heeft. Een voorwaarde voor het welslagen van deze operatie is de beschikbaarheid van beheerderstoegang tot computerbronnen.

Hoe de USB-poort te herstellen
Hoe de USB-poort te herstellen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ devmgmt.msc in de regel "Openen" en bevestig het starten van het hulpprogramma Apparaatbeheer door op OK te klikken. Selecteer de computernaam in de lijst van het dialoogvenster dat wordt geopend en selecteer de opdracht "Hardwareconfiguratie bijwerken" in het menu met mogelijke acties.

Stap 2

Start het systeem opnieuw op en controleer of de USB-poorten werken.

Stap 3

Herhaal de bovenstaande stappen om het hulpprogramma Apparaatbeheer te starten en open de link "Universal Serial Bus Controllers" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Roep het contextmenu van de eerste controller op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Verwijderen" te selecteren. Verwijder alle andere controllers in volgorde en start het systeem opnieuw op. Met deze actie wordt de configuratie automatisch bijgewerkt en worden de afstandsbedieningen opnieuw geïnstalleerd.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" als het onmogelijk is om de functionaliteit van USB-poorten te herstellen met behulp van de vorige methoden en ga opnieuw naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ regedit in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma Register-editor door op de knop OK te klikken.

Stap 5

Vouw de tak HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesUSB uit en vouw het menu Bewerken van het bovenste servicepaneel van het editorvenster uit. Geef de opdracht "Nieuw" op en selecteer het subitem "DWORD-waarde". Roep het contextmenu van de gemaakte parameter op door met de rechtermuisknop te klikken en geef de opdracht "Naam wijzigen" op. Typ DisableSelectiveSuspend op de regel Naam en bevestig uw selectie door op de softkey Enter te drukken.

Stap 6

Open het menu Bewerken opnieuw en kies Wijzigen. Typ 1 in de regel "Gegevenswaarde" en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Populair per onderwerp