Hoe Hertz . Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe Hertz . Te Verhogen
Hoe Hertz . Te Verhogen

Video: Hoe Hertz . Te Verhogen

Video: Hoe Hertz . Te Verhogen
Video: HOE KAN JE JE TRILLINGSFREQUENTIE OF VIBRATIE VERHOGEN? | Wat is je frequentie? 🌟 2023, Maart
Anonim

De schermverversingssnelheid (monitorflikkering) wordt gemeten in hertz. Hoe hoger de verversingssnelheid, hoe minder het scherm flikkert. Op LCD-monitoren is het niet nodig om de vernieuwingsfrequentie van het scherm aan te passen. Maar op buismonitoren kan kennis van het verhogen van hertz vereist zijn.

Hoe hertz. te verhogen
Hoe hertz. te verhogen

instructies:

Stap 1

Om de vernieuwingsfrequentie van het scherm te wijzigen (hertz verhogen), klikt u met de rechtermuisknop in een vrije ruimte op het bureaublad. Selecteer in het vervolgkeuzemenu dat wordt geopend de regel "Eigenschappen" en klik erop met een willekeurige muisknop om naar het venster met schermeigenschappen te gaan.

Stap 2

U kunt het venster met schermeigenschappen ook op een andere manier oproepen. Open vanuit het menu Start het venster Configuratiescherm. Selecteer in de klassieke weergave van het venster het pictogram "Scherm" door erop te klikken met de linkermuisknop. Als het venster is gecategoriseerd, selecteert u de opdracht Schermresolutie wijzigen via het item Vormgeving en thema's of klikt u met de linkermuisknop op het pictogram van het regelpaneel Beeld.

Stap 3

Ga in het geopende venster "Eigenschappen: Weergave" naar het tabblad "Parameters" door erop te klikken met de linkermuisknop. Klik op dit tabblad op de knop "Geavanceerd" om het venster "Eigenschappen: Monitorconnectormodule en (naam van uw videokaart)" te openen.

Stap 4

Ga in het opgeroepen venster naar het tabblad "Monitor" door erop te klikken met de linkermuisknop. Op dit tabblad heeft u het gedeelte "Monitorinstellingen" nodig. Voordat u de verversingssnelheid van het scherm wijzigt (hertz verhogen), moet u ervoor zorgen dat er een markering is in het veld "Modus verbergen die de monitor niet kan gebruiken". Als dit veld niet is aangevinkt, bevat de vervolgkeuzelijst alle mogelijke indicatoren. Als u de verkeerde verversingsfrequentie selecteert, kan uw monitor defect raken of zelfs defect raken.

Stap 5

Selecteer daarna in het vervolgkeuzemenu "Schermvernieuwingsfrequentie" de gewenste modus (60 Hz, 70 Hz, 72 Hz enzovoort) - stel de gewenste frequentie in door met de linkermuisknop op het overeenkomstige item te klikken. Klik op de knop Toepassen. De desktopconfiguratie zal veranderen. Bevestig de opdracht door op de knop "Ja" te klikken in het venster dat verschijnt. Om de configuratiemodus te verlaten, klikt u op de knop "OK" in het eigenschappenvenster van de monitorverbindingsmodule en vervolgens in het venster met beeldschermeigenschappen, of klikt u op de knop "X" in de rechterbovenhoek van het venster.

Populair per onderwerp