Codering Toevoegen

Inhoudsopgave:

Codering Toevoegen
Codering Toevoegen

Video: Codering Toevoegen

Video: Codering Toevoegen
Video: Flutter Chat App - THE RIGHT WAY! (Part 3- Message Encryption) 2024, Mei
Anonim

Sommige gevallen van werken met e-mail voorzien in het verzenden van brieven in een bepaalde codering, dus het moet bij het bewerken worden gewijzigd van Unicode. Hetzelfde geldt voor de rest van de software.

Codering toevoegen
Codering toevoegen

Noodzakelijk

  • - Windows-installatieschijf;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Start Outlook Express op uw computer en ga naar het invoervak E-mail opmaken. Klik op de opdracht Coderen en ga vervolgens naar de gewenste taal en codering. In de weergegeven lijst worden de voor u beschikbare items helderder gemarkeerd. In gevallen waarin de codering die u nodig hebt niet beschikbaar is voor selectie, kan dit betekenen dat deze niet beschikbaar was tijdens de eerste installatie van Windows.

Stap 2

Als u niet over de vereiste codering voor Outlook Express beschikt, installeer dan ondersteuning voor deze talen in uw besturingssysteem. Dit gebeurt afhankelijk van het doel van de codering - al is het alleen voor het lezen van letters, installeer een groot lettertype in het systeem dat het gewenste alfabet ondersteunt. Het is het beste om standaardlettertypen te gebruiken, zoals Times New Roman, Verdana, Arial, enzovoort.

Stap 3

Als u een codering moet toevoegen voor het schrijven van letters in de juiste vorm, installeer dan toetsenbordondersteuning voor deze taal. Dit wordt gedaan in het menu "Regionale en taalopties" in het configuratiescherm, maar dit is alleen beschikbaar als de distributiekit voor het besturingssysteem die op uw computer is geïnstalleerd, meertalig is.

Stap 4

Als uw besturingssysteem de vereiste taal niet ondersteunt, installeert u de distributiekit opnieuw door de nieuwe versie te downloaden en de installatie in de updatemodus uit te voeren. Om dit te doen, moet u het eerst naar verwisselbare media schrijven en het vervolgens niet zoals gewoonlijk downloaden vanuit het installatiemenu, maar rechtstreeks vanuit Windows. Nadat het installatieprogramma de vereiste stappen heeft voltooid, wordt de computer opnieuw opgestart. Voeg de codering en taalondersteuning toe in de bijbehorende programma's en in het configuratiescherm van het besturingssysteem.

Aanbevolen: