Wat Niet Kopen Bij Een Laptop?

Inhoudsopgave:

Wat Niet Kopen Bij Een Laptop?
Wat Niet Kopen Bij Een Laptop?

Video: Wat Niet Kopen Bij Een Laptop?

Video: Wat Niet Kopen Bij Een Laptop?
Video: Laptop Kopen? Hier moet je op letten! | Koopadvies 2024, Mei
Anonim

De aankoop van een laptop vandaag de dag gaat gepaard met bepaalde kosten, die voor de meeste gezinnen behoorlijk hoog zullen zijn. Maar verkopers in bouwmarkten houden geen rekening met deze omstandigheid en proberen veel onnodige dingen te verkopen aan een gewone gebruiker met een laptop. Wat is niet de moeite waard om te kopen met een laptop, hoe opgelegd door verkoopassistenten?

Wat niet kopen bij een laptop?
Wat niet kopen bij een laptop?

Wat je niet hoeft te kopen bij een laptop?

Als u een laptop zonder besturingssysteem koopt, moet u niet akkoord gaan met het betalen voor de schijf met het systeem. De beste uitweg is om vrienden of een competente wizard te vragen om een gratis besturingssysteem van de Linux-familie (bijvoorbeeld het bekende Ubuntu) op een nieuwe pc te installeren. De gebruikelijke "vensters" zitten erin, maar tegelijkertijd zal het nog stabieler zijn.

U kunt ook zonder een betaalde antivirusprogramma, vooral als u het vorige punt volgt. Een andere uitweg is het gebruik van gratis software.

Dit is ook geen erg winstgevende aankoop, vooral omdat een van de nieuwste trucs van het ontwikkelaarsbedrijf is om een abonnement voor een jaar te verkopen, dat wil zeggen dat nadat de betaalde periode is verstreken, het betaalde abonnement moet worden verlengd. Installeer de gratis kantoorsuite, die ik al eerder beschreef, is beter.

als je het niet nodig hebt voor je werk en er zijn geen gratis analogen voor.

Om te voorkomen dat de laptop oververhit raakt, volstaat het om hem op tafel te leggen en ook regelmatig de kamer te stofzuigen.

Wat moet je precies niet kopen bij een laptop?

Een dergelijk apparaat wordt aanbevolen voor aankoop bij een stationaire pc, zodat u de computer veilig kunt afsluiten als de stroom plotseling uitvalt. De laptop heeft een oplaadbare batterij die dit mogelijk maakt.

De laptop heeft al ingebouwde speakers. Maar een koptelefoon is het kopen waard om naar muziek te kunnen luisteren en films te kijken zonder anderen te storen. Het is echter niet nodig om dure koptelefoons te kopen, aangezien de ingebouwde geluidskaart in de meeste laptops geen geweldige geluidskwaliteit produceert.

Al deze lampen, asbakken, minikoelkasten of mini-drankverwarmers, stofzuigers en ander speelgoed voor volwassenen zijn niet krachtig genoeg om efficiënt te werken. Zoek en lees de gedetailleerde statistieken voor elk item om te beseffen dat de meeste ronduit nutteloos zijn. Bovendien kunnen veel gadgets die op de USB-poorten van een pc zijn aangesloten, het moederbord van de computer te zwaar belasten.

Aanbevolen: