Hoe Lees Ik Tekst Op Ipod

Inhoudsopgave:

Hoe Lees Ik Tekst Op Ipod
Hoe Lees Ik Tekst Op Ipod

Video: Hoe Lees Ik Tekst Op Ipod

Video: Hoe Lees Ik Tekst Op Ipod
Video: How to share lyrics in Apple Music on iPhone, iPad, and iPod touch — Apple Support 2024, Mei
Anonim

Met de moderne iPods van Apple kunt u een grote verscheidenheid aan bestanden openen, inclusief tekstdocumentindelingen. Om tekst van de speler te lezen, kunt u programma's gebruiken die u kunt downloaden via iTunes of AppStore.

Hoe lees ik tekst op ipod
Hoe lees ik tekst op ipod

instructies:

Stap 1

Ga naar het iTunes-menu op je computer en selecteer het gedeelte Store. Gebruik daarna het zoeken naar leesprogramma's met behulp van de zoekreeks of de lijst met categorieën. In het venster kunt u de zoekopdracht "reader" invoeren en de programma's bekijken die voor deze zoekopdracht werden weergegeven.

Stap 2

Onder alle hulpprogramma's voor het openen van tekst op een apparaat zijn de iBooks-, Marvin-, ShortBook-, Kobo- en ShuBook-programma's. Het hulpprogramma iBooks is een van de meest populaire voor iOS en ondersteunt het afspelen van epub- en pdf-bestanden. Het programma biedt ook een groot aantal instellingen. Marvin heeft bijna dezelfde functionaliteit, maar het hulpprogramma kan alleen epub-boeken openen. Shubook ondersteunt het openen van txt-, epub-, fb2-, pdf-, rtf- en doc-bestanden.

Stap 3

Nadat u het gewenste programma hebt gekozen, klikt u op de knop "Gratis" en wacht u tot de installatie is voltooid. Voer indien nodig uw Apple ID en wachtwoord in. Als je geen account hebt bij de dienst, maak er dan een aan met de knop "Maak Apple ID aan".

Stap 4

Nadat u het programma hebt gedownload, sluit u uw iPod aan op uw computer en wacht u tot het programma naar het apparaat is gedownload. Als synchronisatie is uitgeschakeld, voegt u het programma handmatig toe via het menu van uw apparaat.

Stap 5

Nadat het programma is gedownload, kunt u de boeken die u wilt lezen kopiëren in het iTunes-venster. Gebruik hiervoor de sectie "Toepassingen". Blader door de lijst die verschijnt en selecteer uw lezer. Zet de boekbestanden die u naar uw iPod wilt kopiëren op de naam ervan. Zodra het toevoegen is voltooid, synchroniseert u uw speler opnieuw en koppelt u hem vervolgens los van uw computer. U kunt de gedownloade boeken openen door het geïnstalleerde programma op het apparaat uit te voeren en het juiste menu-item te selecteren.

Aanbevolen: