Hoe Installeer Ik Windows XP Professionall SP3 + Russifier

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Windows XP Professionall SP3 + Russifier
Hoe Installeer Ik Windows XP Professionall SP3 + Russifier

Video: Hoe Installeer Ik Windows XP Professionall SP3 + Russifier

Video: Hoe Installeer Ik Windows XP Professionall SP3 + Russifier
Video: Установка Windows XP SP3 в 2021 году за 15 минут. 2024, Mei
Anonim

Als u het systeem zelf opnieuw op uw computer wilt installeren, hoeft u de administratie niet te begrijpen. Alle acties worden vrij eenvoudig uitgevoerd - u hoeft alleen bepaalde toetsen tijdig in te drukken.

Hoe installeer ik Windows XP Professionall SP3 + Russifier
Hoe installeer ik Windows XP Professionall SP3 + Russifier

Noodzakelijk

Computer, Windows multiboot-schijf

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de systeemschijf inderdaad multiboot is. Om dit te doen, moet u het in de schijf steken. Als er een venster met bestanden en mappen wordt geopend, is de schijf dat niet. Als een venster voor het installeren van het systeem op het bureaublad verschijnt, is de media multiboot. Nadat u hiervan overtuigd bent, gaat u verder met de installatie van het systeem. Sluit hiervoor het geopende venster en start uw computer opnieuw op. Kopieer echter voordat u dit doet alle informatie die u nodig hebt naar verwisselbare media.

Stap 2

Op het moment van opnieuw opstarten, moet u constant op de F9-toets drukken totdat het systeem u vraagt om te bevestigen vanaf de schijf. U heeft niet meer dan drie seconden om te bevestigen. Gedurende deze tijd moet u op de knop "Enter" drukken. Nadat u op de knop hebt gedrukt, verschijnt er een menu op de monitor waarin u een optie moet selecteren om het systeem te installeren. De computer wordt opnieuw opgestart, waarna een sectie voor u wordt geopend, waar u het pad kunt selecteren om het systeem te installeren.

Stap 3

Verwijder alle secties volgens de aanwijzingen onder aan het venster. Maak na het verwijderen het benodigde aantal nieuwe partities aan (zo verdeel je de harde schijf in meerdere sectoren). Laat een ruimte van 30 gigabyte vrij voor de systeempartitie en wijs de OS-installatie eraan toe. Vervolgens krijgt u verschillende manieren aangeboden om de systeempartitie te formatteren. Nadat u de normale modus hebt gekozen, start u de installatie. Het systeem begint automatisch met het installeren van het besturingssysteem onmiddellijk na het formatteren van de sector. U hoeft alleen maar te wachten tot de installatie is voltooid. Ten slotte moet u de gebruikersnaam en computernaam invoeren en andere parameters instellen die als standaard kunnen worden gelaten.

Stap 4

Nadat de installatie van het besturingssysteem is voltooid, installeert u de benodigde stuurprogramma's en codecs op de computer.