Pictogrammen Op Een Computer Wijzigen

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Op Een Computer Wijzigen
Pictogrammen Op Een Computer Wijzigen
Anonim

Het Windows-besturingssysteem is rijk aan personalisatiefuncties en stelt u in staat het uiterlijk van uw werkruimte volledig te veranderen. De eenvoudigste manier om het uiterlijk van uw systeem te vernieuwen, is door de pictogrammen voor veelgebruikte documenten te wijzigen.

Pictogrammen op een computer wijzigen
Pictogrammen op een computer wijzigen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - een reeks pictogrammen.

instructies:

Stap 1

U kunt de pictogrammen wijzigen met behulp van gespecialiseerde programma's (bijvoorbeeld SP Shell-pictogrammen, IconForge of JD Icons) en de beschikbare Windows-tools. Het systeem heeft een groot aantal pictogrammen die u kunt gebruiken. Als u geen geschikte pictogrammen in de standaardset hebt gevonden, download ze dan van internet. Dankzij het enorme aantal pictogrammen dat al is gemaakt, is dit geen probleem. In Windows kunnen alleen ico-bestanden worden gebruikt voor snelkoppelingen. Als u een afbeelding in een pictogram moet omzetten, gebruikt u het programma Icon Empire. Het is gratis en gemakkelijk te gebruiken. Gebruik het om het gewenste grafische formaatbestand om te zetten in een ico-formaatpictogram.

Stap 2

Om het pictogram voor een individuele snelkoppeling te wijzigen, klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item "Eigenschappen". Open het tabblad "Snelkoppeling" en klik op de knop "Pictogram wijzigen". Er wordt een venster geopend met een standaardset pictogrammen. Selecteer de gewenste of specificeer het pad naar de map met de gedownloade pictogrammen. Klik op de knop "Openen" en vervolgens op OK. Sla wijzigingen op door op de knop "Toepassen" te klikken. Het pictogram is ingesteld.

Stap 3

Als u pictogrammen voor een specifieke bestandsindeling moet vervangen, volgt u deze stappen. Open het menu "Start" en klik op de snelkoppeling "Configuratiescherm". Selecteer in het geopende venster het submenu "Vormgeving en thema's". Onderaan het venster vindt u het item "Mapopties", klik erop en ga naar het tabblad "Bestandstypen". Op het tabblad kunt u uw eigen extensie maken of de bestandskoppeling voor bestaande indelingen wijzigen. Selecteer het formaat waarvan u het pictogram wilt wijzigen en klik op de knop "Geavanceerd". Klik in het geopende venster op de knop "Pictogram wijzigen" en specificeer het pad naar het gewenste pictogrambestand. Klik op de knop Ok en pas de wijzigingen toe.

Aanbevolen: