Top 5 Pc-games Met 18+ Geweldsclassificatie

Inhoudsopgave:

Top 5 Pc-games Met 18+ Geweldsclassificatie
Top 5 Pc-games Met 18+ Geweldsclassificatie

Video: Top 5 Pc-games Met 18+ Geweldsclassificatie

Video: Top 5 Pc-games Met 18+ Geweldsclassificatie
Video: 15 More BEST Samurai And Ninja Games You NEED To Play 2024, Maart
Anonim

Computerspellen met de classificatie "18+" behoren tot de meest gewelddadige en bloeddorstige spellen. Het is natuurlijk niet aan te raden voor jonge kinderen om dergelijk computerentertainment met een vergelijkbare beoordeling te spelen.

Top 5 pc-games met 18+ geweldsclassificatie
Top 5 pc-games met 18+ geweldsclassificatie

De meest gewelddadige games

De vijfde meest gewelddadige game is World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Ja, misschien is dit een onverwacht begin, maar het is volledig gerechtvaardigd. In deze toevoeging aan de originele versie van het spel, zal de gebruiker veel speurtochten moeten voltooien die verband houden met wreedheid. Zo is er een taak waarbij je met een kapmes lijken moet hakken of met een zaag de schedels van gedode kabouters moet doorzagen. Uiteraard beperkt het aantal wrede taken zich daar niet toe. De gebruiker zal bijvoorbeeld dergelijke speurtochten tegenkomen waarin ze ongevaarlijke mensen wreed moeten martelen om bepaalde informatie van hen te krijgen of om de ogen van de murlocs te trekken.

Mortal Kombat staat op de vierde plaats. Games in deze serie zijn altijd beroemd geweest om hun bloeddorstigheid. Het punt is dat er, naast de hoofdslagen, ook speciale zijn, genaamd Fatality (in sommige delen van de serie zijn er Babality en Brutality). De essentie van dergelijke technieken is dat wanneer een held een uitgeputte vijand nadert, je een bepaalde toetscombinatie moet indrukken en dan zal een kenmerkende slag worden uitgevoerd. Elk van de helden heeft een of twee soorten Fatality. Een speler kan bijvoorbeeld een tegenstander op de spikes eronder gooien of zijn hoofd samen met zijn ruggengraat eruit trekken. Uiteraard is deze techniek voor elk personage anders en zijn er geen identieke.

Drie winnaars

De eervolle derde plaats wordt ingenomen door Postal. Ze heeft alles - wreedheid, soms zelfs onterecht, humor, evenals de afwezigheid van enige politieke correctheid. De plot van het spel is verbonden met het feit dat de hoofdpersoon melk gaat halen en zich plotseling realiseert dat alles hem irriteert en dan wordt hij in de slavernij van problemen getrokken, waaruit hij eruit moet zien te komen. Terroristen, gewone mensen met wie je bijna alles kunt, katten, gemonteerd op een jachtgeweer of machinegeweer, als geluiddemper en nog veel meer, schokken velen.

Op de tweede plaats staat een van de meest gewelddadige spellen - Manhunt. Dit spel werd zwaar bekritiseerd en het belangrijkste was dat het in veel landen niet in de detailhandel mocht worden verkocht. Dit alles komt precies door de wreedheid die in het spel heerst. Hier kan de speler zich in de rol van een maniak wanen die ter dood werd veroordeeld en dienovereenkomstig te vermijden, terwijl hij mensen doodt met behulp van een wurggreep, pakketten, koud staal en vuurwapens. Het belangrijkste is dat het personage dit op een uiterst onaangename manier doet.

In de eerste plaats is er het vechtspel - Thrill Kill. Hier zal de speler moeten spelen voor de zielen van mensen die naar de hel gingen. Ze willen daar natuurlijk helemaal niet zijn, dus proberen ze een manier te vinden om daar weg te komen. Bijna de hele game moet de gebruiker lijken in stukken hakken, armen en benen uittrekken en andere obscene dingen doen.