Hoe Schrijfbeveiliging Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijfbeveiliging Uit Te Schakelen?
Hoe Schrijfbeveiliging Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Schrijfbeveiliging Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Schrijfbeveiliging Uit Te Schakelen?
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Sommige virusprogramma's kunnen het onmogelijk maken om informatie naar een externe schijf te schrijven. Antivirussoftware kan schadelijke bestanden pas correct verwijderen als de juiste bescherming is verwijderd.

Hoe schrijfbeveiliging uit te schakelen?
Hoe schrijfbeveiliging uit te schakelen?

Het is nodig

  • - HP USB-formaat;
  • - JetFlash-hersteltool.

instructies:

Stap 1

Begin door te proberen de USB-stick normaal te formatteren. Open het menu "Deze computer" en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de aangesloten USB-stick. Selecteer in het geopende venster "Formaat".

Stap 2

Schakel de optie Snel (inhoudsopgave wissen) uit. Selecteer het bestandssysteem dat u momenteel gebruikt. Klik op de knop Aan de slag.

Stap 3

Als het programma de schijf niet kon opschonen, verander dan de eigenaar van dit apparaat. Open de eigenschappen van de flashdrive en ga naar het tabblad "Beveiliging". Klik op de knop Geavanceerd.

Stap 4

Na het starten van het nieuwe dialoogmenu, selecteert u het tabblad "Eigenaar". Klik op de knop "Wijzigen", selecteer het account waarmee u momenteel werkt en klik op de knop "Toepassen". Sluit het instellingenmenu en probeer de schijf opnieuw te formatteren.

Stap 5

Installeer de HP USB Format Storage-software als de standaard Windows-tools de taak niet aankunnen. Voer het opgegeven programma uit.

Stap 6

Geef de vereiste flashkaart op door deze in het veld Apparaat te selecteren. Open het menu Bestandssysteem. Selecteer de bestandssysteemindeling die momenteel niet in gebruik is.

Stap 7

Schakel de snelreinigingsfunctie uit. Schakel hiervoor de optie Snel formatteren uit. Controleer de opmaakopties opnieuw en klik op de knop Start.

Stap 8

Installeer de JetFlash Recovery Tool als het bovenstaande hulpprogramma geen toegang kon krijgen tot de schijf. Het opgegeven programma is ontworpen om de oorspronkelijke parameters van de flashdrive te herstellen. Steek het apparaat in een USB-poort van uw computer.

Stap 9

Start JetFlash Recovery Tool. Selecteer de gewenste flashdrive en klik op de Start-knop. Sluit na het voltooien van alle procedures het programmavenster. Verwijder de schijf veilig. Sluit de USB-flashdrive opnieuw aan op de computer en controleer of deze beschikbaar is.

Aanbevolen: