Hoe Xml Naar Pdf Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Xml Naar Pdf Te Converteren
Hoe Xml Naar Pdf Te Converteren

Video: Hoe Xml Naar Pdf Te Converteren

Video: PDF naar XML 2022, December
Anonim

Voor handiger werken met bestanden en hun opslag, moet u hun formaat wijzigen. Dit kan met behulp van verschillende online converters in de browser.

Hoe xml naar pdf te converteren
Hoe xml naar pdf te converteren

Onlineconversievrij

Gratis online converter waarmee u in enkele seconden een bestand van XML naar PDF kunt converteren. De interface is zo eenvoudig mogelijk en het is heel gemakkelijk om elke bewerking uit te voeren. Het volstaat om op de blauwe knop "Bestand selecteren" te klikken.

Beeld
Beeld

Nadat u het materiaal naar de server heeft geüpload, moet u met het muiswiel hieronder scrollen en in de lijst de extensie selecteren waarnaar u het bestand wilt converteren.

Beeld
Beeld

Na het einde van het proces, dat enkele seconden duurt, is er een directe link om het ontvangen materiaal te downloaden. Met de converter kunt u met slechts één bestand werken, maar een onbeperkt aantal keren per dag.

Pdfcandy

Online converter die alleen werkt met PDF-bestanden. U hoeft alleen het tabblad "Converteren naar PDF" te selecteren en op de groene knop "Bestand toevoegen" te klikken. Met het programma kunt u met meerdere records tegelijk werken. Uploaden naar de server is mogelijk vanaf uw harde schijf, vanuit Google Drive-cloudopslag en vanuit Dropbox.

Beeld
Beeld

Omdat het converteren van XML naar PDF automatisch start direct na het laden van het XML-bestand, is het hele proces in 2 muisklikken voltooid. Daarna is er een directe link om het ontvangen materiaal te downloaden.

Het programma is ook helemaal gratis te downloaden voor Windows. U kunt het installeren door op het pictogram in de rechterhoek van de site te klikken.

Beeld
Beeld

Aconverteren

Nog een eenvoudig gratis programma met een handige Russische interface, waarmee je eenvoudig het bestandsformaat rechtstreeks in de browser kunt wijzigen. Downloaden naar de server vanaf een pc of via een URL-link is beschikbaar. Vervolgens moet u op de blauwe knop "Conversie starten" klikken.

Beeld
Beeld

Het uitvoerbestand wordt geproduceerd onder de kop "Conversieresultaten". Als u de QR-code van het bestand wilt weergeven of het bestand wilt opslaan in Google Drive of Dropbox, moet u op het onderstaande downloadpictogram klikken.

Met de service kunt u ook werken met video's, audio-opnamen, afbeeldingen en zelfs webpagina's.

Coolutils

Een van de oudste online converters. Het is heel gemakkelijk om formaten te vertalen. U moet op "Selecteer een bestand" klikken en vervolgens de gewenste extensie uit de lijst selecteren. Na een paar seconden wordt de grijze knop Download geconverteerd bestand oranje.

Beeld
Beeld

Met Coolutils kunt u slechts twee transacties per dag uitvoeren. Als je de dienst deelt op sociale netwerken met behulp van bovenstaande buttons, dan kan de limiet worden verhoogd tot 20 conversies per dag.

Voor een bredere functionaliteit van het werken met documenten biedt Coolutils een demoversie van zijn programma om te downloaden, die kan worden geïnstalleerd door op de banner aan de rechterkant te klikken. De prijslijst voor de volledige gelicentieerde versie is op dezelfde plaats te vinden. U kunt de aankoop betalen met een bankkaart of beschikbare elektronische portemonnees.

Beeld
Beeld

Populair per onderwerp