Hoe Russisch Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Russisch Op Een Computer Te Installeren
Hoe Russisch Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Russisch Op Een Computer Te Installeren

Video: How to format and Install Windows Explained in Sinhala 2022, November
Anonim

Meestal houdt de kwestie van het installeren van de Russische taal op een computer in dat de Russische taal wordt toegevoegd aan de parameters van het taalpaneel, waarna een keuze verschijnt tussen de eerder geïnstalleerde taal en Russisch. Dit is helemaal niet moeilijk om te doen.

Hoe Russisch op een computer te installeren
Hoe Russisch op een computer te installeren

instructies:

Stap 1

In het kader van dit artikel zullen we de optie overwegen die impliceert dat in het Windows-besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd (in de indeling van dit artikel wordt rekening gehouden met Windows XP, maar de verschillen in andere versies van dit besturingssysteem zijn onbeduidend) de Russische taal is al beschikbaar en alles wat van ons wordt vereist - voeg gewoon een Russische toetsenbordindeling toe.

Stap 2

Ga hiervoor naar het menu "Start". Selecteer vervolgens "Configuratiescherm". Zoek het wereldbolpictogram in het venster dat verschijnt. Het moet worden ondertekend als "Regionaal en taal".

Stap 3

In het venster dat verschijnt, wordt u eerst naar het tabblad Regionale en taalopties geleid. Hier kunt u de weergave van de systeemdatum, valuta-eenheden, enkele cijfers en tijd configureren. Als u Russische standaarden gebruikt, moet u de optie "Russisch" selecteren (merk op dat u hieronder ook uw locatie kunt selecteren, wat echter op geen enkele manier van invloed is op uw dagelijkse werk op de computer).

Stap 4

Ga vervolgens naar het tabblad "Talen" en klik op de knop "Details", waardoor u naar het venster "Talen en tekstinvoerservices" wordt geleid. Selecteer het tabblad "Opties".

Stap 5

Zoek vervolgens de knop "Toevoegen". Selecteer in het geopende venster Russisch in de lijst. Vervolgens wordt u gevraagd een toetsenbordindeling te kiezen, nadat u deze hebt gekozen, klikt u op de knop "OK". Als gevolg hiervan zult u merken dat de Russische taal is verschenen in de lijst met geïnstalleerde services.

Stap 6

Vervolgens wilt u misschien de standaard Russische toetsenbordindeling instellen. Om dit te doen, vindt u in het venster "Talen en tekstinvoerservices" (na het uitvoeren van alle bovenstaande acties, bevindt u zich in dit venster), de lijst "Standaardinvoertaal". Selecteer vervolgens de Russische taal uit de lijst en gebruik de knop "Toepassen".

Stap 7

Dat is alles, in de loop van de uitgevoerde acties is de Russische taal toegevoegd vanuit het basistaalpakket en zal in eerste instantie Russisch worden gebruikt voor toetsenbordinvoer.

Populair per onderwerp