Hoe Navitel . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Navitel . Te Activeren
Hoe Navitel . Te Activeren

Video: Hoe Navitel . Te Activeren

Video: Автонавигация. Видеоурок: NAVITEL Прокладка маршрута. 2022, December
Anonim

Navitel Navigator is een navigatieprogramma gemaakt door Russische specialisten, de auteurs van het GIS Russa-programma. U kunt dit programma verkrijgen door het te bestellen op de officiële website www.navitel.su, daarnaast wordt Navitel Navigator compleet met enkele communicators verkocht. Het programma wordt geïnstalleerd door het exe - bestand uit te voeren, u kunt het op twee manieren activeren.

Hoe Navitel. te activeren
Hoe Navitel. te activeren

instructies:

Stap 1

Bij de eerste start biedt het Navitel Navigator-programma aan om zichzelf te registreren. Voer de gegevens van de kaart in het juiste venster in en klik op de knop "Licentiesleutel ophalen". Na toegang tot internet zal de communicator het bestand NaviTelActivationKey.txt downloaden - dit is een sleutel die wordt gegenereerd op basis van uw kaartnummer.

Stap 2

U kunt Navitel Navigator ook op een pc activeren. Ga naar de site www.navitel.su en herhaal de stappen vanaf het eerste punt. Download het bestand NaviTelActivationKey.txt en upload het naar de communicator in de programmamap

Stap 3

Als u het programma opnieuw moet registreren, bijvoorbeeld bij het vervangen van het apparaat, moet u contact opnemen met de technische ondersteuning met een brief waarin u uw volledige naam, telefoonnummer en uw gegevens voor activering moet vermelden. De aanvraag wordt binnen 2-3 dagen in behandeling genomen.

Populair per onderwerp