Hoe Kies Je Een Computer Voor Thuis?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Computer Voor Thuis?
Hoe Kies Je Een Computer Voor Thuis?

Video: Hoe Kies Je Een Computer Voor Thuis?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe kies je de juiste laptop? 2023, Februari
Anonim

Er zijn enorm veel computers op de markt, evenals componenten daarvoor. Een thuiscomputer is, in tegenstelling tot een kantoorcomputer, niet alleen een werkinstrument. Op dit moment is de computer in staat zoveel functies uit te voeren dat hij een recreatiecentrum voor het hele gezin kan worden genoemd. Daarom moet zijn keuze met speciale aandacht worden behandeld.

De keuze van een thuiscomputer moet met speciale aandacht worden behandeld
De keuze van een thuiscomputer moet met speciale aandacht worden behandeld

instructies:

Stap 1

Een plaats van aankoop kiezen.

Computers worden nu verkocht in alle grote supermarkten van huishoudelijke apparaten, kleine en grote computerwinkels. Ze worden op bestelling gemaakt, soms worden er ontwerpvoorbeelden gemaakt. Er zijn heel veel opties om een ​​computer te kopen, maar tegenwoordig is de meest bewezen plek om een ​​pc te kopen een gespecialiseerde computerwinkel. Het moet worden gekozen op basis van het volgende principe: hoe ouder deze winkel op de markt is, hoe betrouwbaarder deze is. Als een winkel al meerdere jaren op de markt is, betekent dit dat hij zijn niche stevig heeft ingenomen en dat consumenten het vertrouwen.

Stap 2

Een geschikte computerconfiguratie kiezen.

Als je vanaf het begin naar je thuiscomputer kwam met de wens om minder geld uit te geven, dan heb je al verloren. Een moderne thuiscomputer moet worden gekocht met een reserve aan vermogen voor belangrijke parameters zoals: processor, videokaart, RAM. Dit komt door het feit dat er momenteel zoveel softwareproducten op de markt komen die steeds meer computerbronnen vereisen, wat veel zuiniger is om in één keer een krachtig computersysteem aan te schaffen dan elke keer te huilen over "remmen" en "glitches" zes maanden na de overname …

Vanaf een prijs van 18-20 duizend roebel, kunt u een computer kopen die goed is in termen van parameters, wat voldoende is voor 2-3 jaar volwaardig gebruik.

Vergeet ook de fabrikanten van componenten niet.

Moederbord: Asus, Intel, MSI.

Videokaart: XfX, Palit.

Harde schijf: Seagate Barracuda, Samsung.

Aandrijving: Sony, Toshiba, Samsung.

Deze merken zijn al lang getest door de tijd en gebruikers over de hele wereld, dus de kans dat u struikelt over een product van lage kwaliteit is veel kleiner.

Stap 3

Selectie van randapparatuur.

Houd er bij de aanschaf van een computer rekening mee dat u naast de computer wellicht nog andere apparaten nodig heeft. Dit zijn een printer, scanner, kopieerapparaat, externe opslagapparaten (flashdrives, draagbare harde schijven) en nog veel meer. Evalueer daarom objectief het volledige scala aan functies die op uw toekomstige computer zullen liggen.

Populair per onderwerp