Hoe IPad Mini Eruit Ziet

Hoe IPad Mini Eruit Ziet
Hoe IPad Mini Eruit Ziet

Video: Hoe IPad Mini Eruit Ziet

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: iPad Mini Teardown: Here’s Why it Jelly Scrolls 2023, Februari
Anonim

De iPad van Apple heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen naar de functionaliteit van dergelijke apparaten kijken. Het succes van de gadget dwong het bedrijf om zijn varianten uit te brengen - met name was er informatie dat Apple zich voorbereidt om zijn kleinere versie van de iPad mini te presenteren.

Hoe iPad mini eruit ziet
Hoe iPad mini eruit ziet

Dankzij talrijke originele oplossingen en hoge kwaliteit heeft de iPad de harten van miljoenen gebruikers over de hele wereld veroverd. Het is niet verwonderlijk dat door gelekte informatie over de iPad mini Apple-fans zich afvragen en discussiëren over hoe het nieuwe apparaat eruit zal zien. Alle bronnen waren het erover eens dat de iPad mini zal worden uitgerust met een kleinere schermgrootte van 7,85 inch versus 9,7 inch in zijn oudere broer. Lange tijd was er geen andere informatie op internet.

Alles veranderde medio augustus 2012, toen verschillende bronnen tegelijk nieuwe informatie over het aankomende apparaat meldden. In het bijzonder wordt gemeld dat het ontwerp van de tablet vergelijkbaar zal zijn met de nieuwe iPod touch-mediaspeler die in de herfst wordt verwacht, op zijn beurt gebaseerd op de iPhone 4S.

Een van de belangrijkste onderscheidende kenmerken van de nieuwe tabletcomputer is een smalle zijrand rond het scherm, in tegenstelling tot de brede rand op de gewone iPad. Dit suggereert dat de nieuwe tablet met één hand zal worden vastgehouden, niet met twee. Een dergelijke oplossing maakt de techniek van het gebruik van de iPad mini in veel opzichten vergelijkbaar met de techniek die smartphonegebruikers gewend zijn - terwijl je de tablet met de ene hand vasthoudt, kan de andere heel comfortabel werken met het aanraakscherm van het apparaat.

Er zijn ook aanwijzingen dat het nieuwe apparaat een dunnere behuizing zal hebben. Dit komt door het gebruik van een nieuwe technologie voor de productie van touchscreens, die het mogelijk maakt om hun dikte te verminderen. iPad mini zal worden uitgerust met een nieuwe interfaceconnector. Ook het geluid wordt op een nieuwe manier geregeld, de gadget krijgt hiervoor twee aparte knoppen in plaats van één "rocker".

Wellicht wordt de kleinere iPad uitgerust met een camera, zoals blijkt uit het gat eronder op de body van het toestel - op voorwaarde dat de informatie over de aanwezigheid van dit gaatje klopt. Bij gebrek aan betrouwbare informatie zijn alle gesprekken over het uiterlijk van de nieuwe iPad mini in veel opzichten als waarzeggerij, dus Apple-fans moeten wachten tot het bedrijf eindelijk zijn nieuwe creatie aan de wereld laat zien. Dit zal naar verwachting in het najaar gebeuren.

Populair per onderwerp