Hoe De Converter Op Prestaties Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Converter Op Prestaties Te Controleren?
Hoe De Converter Op Prestaties Te Controleren?

Video: Hoe De Converter Op Prestaties Te Controleren?

Video: Hoe De Converter Op Prestaties Te Controleren?
Video: Hoe de boorkop te verwijderen? Verwijderen en vervangen van de boorkop 2024, Mei
Anonim

In gevallen waarin de gebruiker een bestand moet openen waarvan het formaat niet kan worden herkend door een toepassing die op zijn computer is geïnstalleerd, kan hij het vereiste programma installeren of een converter gebruiken. Met de converter kunt u bestanden van het ene formaat naar het andere converteren. Er is maar één manier om de werking van de converter te controleren - door hem te installeren en in actie te proberen.

Hoe de converter op prestaties te controleren?
Hoe de converter op prestaties te controleren?

instructies:

Stap 1

Voordat u de converter op uw computer installeert, controleert u de programma's die al op uw computer staan. Als u bijvoorbeeld met 3D-objecten werkt en voor deze toepassing MilkShape 3D of 3DS Max gebruikt, selecteert u in het hoofdmenu van het programma in plaats van de opdracht Openen de opdracht Importeren. Kijk naar de formaten waarin je het object in de editor kunt importeren, misschien bevat de lijst het formaat dat je niet kunt openen. Na het importeren slaat u het bestand eenvoudig op in de gewenste indeling door de opdracht Exporteren te kiezen.

Stap 2

Als je toch hebt besloten om de converter te installeren, lees dan voor de installatie zorgvuldig met welke formaten deze werkt. Zorg ervoor dat de lijst de formaten bevat die u nodig hebt. Let op: het is niet alleen belangrijk dat de converter het gewenste formaat herkent, maar ook dat hij deze na conversie kan opslaan met de extensie die een van de programma's op je computer kan herkennen.

Stap 3

Sommige converters hoeven niet te worden geïnstalleerd, ze zijn meteen klaar voor gebruik. Voor anderen moet u eerst het installatiebestand uitvoeren en een lokale schijf selecteren waarop de bestanden waarnaar u moet werken, worden geschreven. Onthoud de map waarin u de converter installeert. Start het op en volg de instructies die bij de converter zijn geleverd om een bestand van het ene formaat naar het andere te converteren. Als u het geconverteerde bestand kunt openen, werkt de converter.

Stap 4

Sommige converters werken alleen met de applicaties waarvoor ze zijn gemaakt. Dergelijke converters worden meestal in de map Plug-ins in de directory van het bijbehorende programma geplaatst. Zorg ervoor dat u de bestanden in de juiste map plaatst, start de app en volg de instructies om het bestand te openen of te importeren dat u niet kon openen. Exporteer het dan of sla het op in het formaat dat je nodig hebt.

Aanbevolen: