Hoe De Achtergrond Te Mengen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achtergrond Te Mengen
Hoe De Achtergrond Te Mengen

Video: Hoe De Achtergrond Te Mengen

Video: Hoe De Achtergrond Te Mengen
Video: Hoe stel je een virtuele achtergrond in in teams (blurren, standaard- en eigen achtergronden) 2024, April
Anonim

Als u de grafische editor van paint. Net bezit, zal het niet moeilijk voor u zijn om een achtergrond op een foto te leggen. Als u niet over de vaardigheden beschikt om de functies van deze editor te gebruiken, dan is dit artikel iets voor u. Na het lezen leert u hoe u een achtergrond op iemands gezicht kunt toepassen. Je kunt een brutale man of een tropische vrouw maken, het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht.

Hoe de achtergrond te mengen
Hoe de achtergrond te mengen

Noodzakelijk

Paint. Net software, foto van een persoon (portret), foto van de achtergrond

instructies:

Stap 1

Installeer dit programma. De installatie duurt slechts een paar minuten, omdat: de distributiekit van het programma is erg klein. Voer het programma uit.

Stap 2

Open een foto van een meisje of vriend.

Stap 3

Open het achtergrondbestand om een achtergrond aan deze foto toe te voegen. Druk op Ctrl + A (alles selecteren) en Ctrl + C (kopiëren). Ga naar je foto - klik op het menu "Bewerken" - "Plakken als nieuwe laag".

Stap 4

Voor een afbeelding met een achtergrond moet u een hogere transparantie instellen. Klik op het menu "Aanpassingen" - het item "Transparantie". Verplaats de schuifregelaar in het geopende venster naar 150 eenheden. Dit wordt gedaan om de foto door de achtergrondstructuur te zien. Gebruik het gummetje om onnodige delen van de achtergrond op te ruimen.

Stap 5

Vervolgens hebben we een extra effect nodig - "Anti-aliasing - AA's Assistant". Het moet worden geïnstalleerd door het vooraf van internet te downloaden.

Stap 6

Gebruik vervolgens het gereedschap Verloopcirkel - het zal de achtergrondstructuur afronden.

Stap 7

Kopieer de achtergrondlaag door op de knop "Dupliceren" in het lagenpaneel te klikken. De kopie van deze laag moet in een andere kleur worden gekleurd. Er zijn talloze effecten en add-ons om deze bewerking uit te voeren. Profiteer van het "Single Hue"-effect.

Stap 8

Gebruik het gereedschap Lineair verloop om transparantie aan de nieuwe laag toe te voegen.

Aanbevolen: