Hoe Dc Te Russificeren ++

Inhoudsopgave:

Hoe Dc Te Russificeren ++
Hoe Dc Te Russificeren ++

Video: Hoe Dc Te Russificeren ++

Video: Hoe Dc Te Russificeren ++
Video: HBO 4, diagnostiek en doe-het-zelfaanpassing 2024, Mei
Anonim

DC ++ is een netwerkclient voor het delen van bestanden voor het Windows-besturingssysteem, gekenmerkt door stabiele updates en betrouwbare werking. Hiermee kunt u een bestand tegelijkertijd downloaden van verschillende bronnen en bevat chatfunctionaliteit.

Hoe dc te russificeren ++
Hoe dc te russificeren ++

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Download het DC++ installatiebestand via de link https://chip.kh.ua/downloads/index.php?subcat=19&ENGINEsessID=255c84584c9d774efcd5fefdc819dfda en sla het bestand op uw computer op. Voer het uit, selecteer de benodigde programma-elementen voor installatie. Klik volgende. Selecteer een map om de applicatie te installeren. Als u klaar bent, klikt u op Sluiten.

Stap 2

Voer de russificatie van de DC++-client uit. Download eerst het vertaalbestand. Volg hiervoor de link https://vovikp.h1.ru/dc_translate.htm, selecteer in het menu aan de rechterkant de gewenste versie van de vertaling van de programma-interface, klik op de link om het DC++-lokalisatiebestand te downloaden met de rechtermuisknop en selecteer "Doel opslaan als". Geef de downloadmap op. Wacht tot het bestand naar uw computer is gedownload.

Stap 3

Open de map met het gedownloade bestand, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de opdracht "Uitpakken naar huidige map". Kopieer vervolgens het uitgepakte *.xml-bestand. naar de directory met de geïnstalleerde DC++ applicatie.

Stap 4

Start de DC++-client. Ga naar de programma-instellingen, klik hiervoor op het menu "Bestand" - selecteer het item "Instellingen", ga in het geopende venster naar het tabblad "Uiterlijk". Ga naar het veld Taalbestand, klik op de knop Bladeren rechts van dit veld.

Stap 5

Ga in het dialoogvenster naar de programmamap, selecteer het gedownloade bestand met de extensie *.xml, bijvoorbeeld DC ++ - 0.673-russian.xml, om het DC ++ programma te russificeren. Selecteer het en klik op de knop "Openen". Klik vervolgens op de knop "Toepassen" en verlaat de instellingen.

Stap 6

Om de wijzigingen door te voeren en de DC ++ Russification uit te voeren, start u de client opnieuw op en zorgt u ervoor dat de menutaal is gewijzigd. Als dit niet het geval is, probeer dan een andere vertaling te downloaden en herhaal de procedure.