Hoe Een Afbeelding Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding Te Verbeteren
Hoe Een Afbeelding Te Verbeteren

Video: Hoe Een Afbeelding Te Verbeteren

Video: Hoe Een Afbeelding Te Verbeteren
Video: Een te donkere foto verbeteren (Lightroom Classic) 2024, Mei
Anonim

Als u uw bron promoot, weet u waarschijnlijk dat er geen kleinigheden in deze kwestie zijn. Elk detail kan in je handen en tegen je spelen. De afbeeldingen die u op uw website of blog gebruikt, spelen bijvoorbeeld een grote rol om ervoor te zorgen dat de lezer deze correct waarneemt. Je moet toegeven dat elke bezoeker van de bron er de voorkeur aan geeft om er mooie afbeeldingen van hoge kwaliteit op te zien. Maar wat moet je doen als je foto niet voldoet aan de ingestelde lat? Het blijkt dat het repareren van dingen niet zo moeilijk is - een eenvoudige afbeeldingseditor zal je hierbij helpen.

Hoe een afbeelding te verbeteren
Hoe een afbeelding te verbeteren

Noodzakelijk

Adobe Photoshop LightRoom-programma

instructies:

Stap 1

Download het programma Adobe Photoshop LightRoom (u kunt het gebruikelijke Adobe Photoshop-programma gebruiken, maar als u er niet zo vriendelijk mee bent, dan zal de lichtere versie bij u passen).

Voer het programma uit. Selecteer in de linkerbenedenhoek de functie "Importeren". Selecteer de map waar uw afbeelding zich bevindt, selecteer de afbeelding zelf en klik op "Importeren".

Stap 2

Dubbelklik op de afbeelding die u nodig heeft om deze te vergroten. Selecteer in de rechterbovenhoek het tabblad "Verwerking".

Stap 3

Aan de rechterkant van dit tabblad ziet u veel hulpmiddelen om met de afbeelding te werken. Klik op de rechthoek om de afbeelding voor en na verwerking te zien - dit zal uw werk enorm vergemakkelijken.

Stap 4

Begin nu met het verplaatsen van de instelhendels. Probeer het contrast te verhogen en de helderheid te verlagen. Geef meer zwarte of witte tinten. Verplaats de schuifregelaar Duidelijkheid.

Stap 5

Probeer nu te spelen met de schaduwcurve. Gebruik het om meer of minder verlichte delen van het beeld in te stellen.

Er zijn veel mogelijkheden om de afbeelding in dit programma te veranderen - u kunt de hendels naar uw wens verplaatsen totdat u een afbeelding krijgt die helemaal bij u past.

Stap 6

Nu u helemaal tevreden bent met de afbeelding van de afbeelding, slaat u alle aangebrachte wijzigingen op. Het beeldverbeteringswerk is voltooid.

Aanbevolen: