Hoe Een Bibliotheek Aan Te Sluiten In Microsoft Visual Studio ??

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bibliotheek Aan Te Sluiten In Microsoft Visual Studio ??
Hoe Een Bibliotheek Aan Te Sluiten In Microsoft Visual Studio ??

Video: Hoe Een Bibliotheek Aan Te Sluiten In Microsoft Visual Studio ??

Video: Hoe Een Bibliotheek Aan Te Sluiten In Microsoft Visual Studio ??
Video: Hoe ik Visual Micro plugin gebruik binnen Visual studio 2024, September
Anonim

Microsoft Visual Studio is een populaire tool voor het ontwikkelen van applicaties. Om vertrouwd te raken met de omgeving, is het belangrijk om te leren hoe u de bibliotheken die nodig zijn om aan een project te werken correct met elkaar verbindt om de mogelijkheden voor het schrijven van code en de functionaliteit van het softwareproduct als geheel uit te breiden.

Hoe een bibliotheek aan te sluiten in Microsoft Visual Studio ??
Hoe een bibliotheek aan te sluiten in Microsoft Visual Studio ??

De bibliotheek laden

Download het archief met de bestanden van de gewenste bibliotheek om ze te koppelen. Het is raadzaam om de bestanden die nodig zijn voor het schrijven van de programmacode te downloaden van de officiële websites van de ontwikkelaars. Dus om OpenGL te verbinden, kun je naar de GLUT-sectie gaan (het Open GL Utility Toolkit-pakket, waarmee je applicaties kunt ontwikkelen met behulp van deze grafische technologie) en de nieuwste versie van het project downloaden van de bron van de makers. Pak het resulterende archief uit in een aparte map. Alvorens te installeren, is het raadzaam om de instructies voor het gebruik van de bibliotheek te lezen, die ook kunnen worden gearchiveerd of op de officiële website kunnen worden geplaatst.

Installatie

Kopieer de DLL-bestanden naar de "Start" - "Deze computer" - "Local C: Drive" - Windows - System32. In het archief van de OpenGL-bibliotheek bevinden zich dus twee documenten glut.dll en glut32.dll, die naar deze map moeten worden verplaatst.

Verplaats de documenten met de extensie.h naar de map waarin u Visual Studio hebt geïnstalleerd. Meestal bevindt het programma zich in de map "Lokale schijf C:" - Programmabestanden - Microsoft Visual Studio - VC - Include (of Lib, afhankelijk van de versie van Visual Studio). Open daarna uw projectvenster en klik met de rechtermuisknop in het centrale deel van de applicatie en selecteer vervolgens Eigenschappen. Schakel de configuratie-instelling naar Alle configuraties door de parameter Actief (foutopsporing) te wijzigen.

Ga naar het gedeelte Linker - Invoer en gebruik de parameter Extra afhankelijkheden. Voer de namen in van de bestanden die zijn gekopieerd naar de map met de LIB-extensie (bijvoorbeeld opengl32.lib) en klik op "OK" om de instellingen toe te passen en vervolgens op Toepassen in het vorige optievenster. De bibliotheek is verbonden met Microsoft Visual Studio en kan worden gebruikt om code te schrijven.

Sommige bibliotheken worden aangeboden in de vorm van kant-en-klare zelfuitpakkende oplossingen die het proces van het schrijven van code aanzienlijk kunnen versnellen. Als de bibliotheek in dit formaat wordt aangeboden, is de installatie veel eenvoudiger. U hoeft alleen het pakket van de softwareoplossing uit te pakken en het script met de SLN-extensie in Visual Studio 2010 of 2012 uit te voeren. Ga vervolgens naar het tabblad Source.c en begin met het schrijven van uw eigen code. Om het huidige nieuwe project te compileren en uit te voeren, drukt u op de F5-knop, zoals in het geval van zelfgemaakte projecten.

Aanbevolen: