Hoe De Code Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Code Te Vinden
Hoe De Code Te Vinden

Video: Hoe De Code Te Vinden

Video: Hoe De Code Te Vinden
Video: How to Code (Download) or Clone Something From GitHub 2024, April
Anonim

Het aantal virussen op internet neemt gestaag toe. Sommige zijn onschadelijk genoeg voor de meeste programma's. Anderen zijn op hun beurt in staat om belangrijke besturingssysteembestanden te beschadigen.

Hoe de code te vinden
Hoe de code te vinden

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Er zijn veel bewezen manieren om van allerlei virale banners af te komen. De eenvoudigste en meest logische is om een ontgrendelcode te kiezen. Daar zijn speciale sites voor. Start een browser op een niet-geïnfecteerde computer of telefoon.

Stap 2

Volg deze link https://www.esetnod32.ru/.support/winlock. Dit is de officiële Russische website van ESET. Typ de tekst van de reclamebanner of het telefoonnummer dat erin staat in de speciale velden. Klik op de knop "Matchcode". Het systeem biedt u verschillende opties voor wachtwoorden

Stap 3

Vervang ze in het advertentievakveld. Als geen van beide correct bleek te zijn, probeer dan deze handeling te herhalen door de links te openen https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker en https://www.drweb.com/unlocker/index. In het laatste geval kunt u de banner die op uw scherm wordt weergegeven kiezen uit bestaande screenshots

Stap 4

Als u om de een of andere reden de juiste code niet kunt vinden, gebruik dan het hulpprogramma Dr. Web Curelt. Download het van de site https://www.freedrweb.com/cureit. Voer het programma uit en activeer het systeemscanproces

Stap 5

In het geval dat het advertentievenster niet verdwijnt na controle van het systeem met het bovenstaande hulpprogramma, probeer dan zelf de virusbestanden te vinden. Ga naar de map system32 van de Windows-map.

Stap 6

U kunt ook een zoekvak openen en een bepaalde map specificeren. Zoek bestanden met de extensie dll. Selecteer daaruit degenen waarvan de naam eindigt met de letters lib, bijvoorbeeld: htrlib.dll, sidlib.dll enzovoort. Verwijder al deze bestanden.

Stap 7

Nadat u het advertentievenster hebt verwijderd, schakelt u uw antivirusprogramma in. Voer een volledige scan uit van alle lokale schijven.

Stap 8

Download CCleaner of RegCleaner. Installeer het gedownloade programma en voer het uit. Gebruik het om registerbestanden op te schonen en te repareren.

Aanbevolen: