Hoe Het Beveiligingssysteem Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beveiligingssysteem Uit Te Schakelen?
Hoe Het Beveiligingssysteem Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Beveiligingssysteem Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Beveiligingssysteem Uit Te Schakelen?
Video: Alarm uitschakelen 2024, Mei
Anonim

Bescherming van het Windows-besturingssysteem wordt gebruikt om de hele structuur terug te draaien naar een bruikbare staat, voordat er wijzigingen in worden aangebracht of kwaadaardige programma's worden uitgevoerd. Er zijn echter situaties waarin het nodig is om de systeembeveiliging tijdelijk (in sommige gevallen en voor een lange periode) uit te schakelen. Dit is niet zo moeilijk om te doen, het belangrijkste is om je te houden aan een bepaald algoritme van acties.

Hoe het beveiligingssysteem uit te schakelen?
Hoe het beveiligingssysteem uit te schakelen?

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Ga naar het hoofdmenu van uw computer door op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm te klikken. Er verschijnt een menu voor je. Zoek rechts van de lijst met geïnstalleerde snelstartprogramma's het menu-item "Computer" en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Eigenschappen". Klik met de linkermuisknop.

Stap 2

In het dialoogvenster met systeemeigenschappen dat verschijnt, gaat u (om te gaan gewoon op het tabblad) naar het item "Systeemherstel". Vink het vakje aan naast de regel "Systeemherstel uitschakelen". Klik op de knop "OK" en klik vervolgens op het tabblad "Toepassen". Daarna zal de computer om bevestiging vragen om de beveiliging uit te schakelen. Klik op Ja. Herstel van het besturingssysteem wordt vanaf nu volledig uitgeschakeld. U kunt deze bewerking altijd op dezelfde manier op uw computer inschakelen.

Stap 3

Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren. Ga hiervoor naar het menu "Start" en klik op de knop "Opnieuw opstarten". U kunt ook opnieuw opstarten met de knop op de systeemeenheid, maar deze moet alleen worden gebruikt in gevallen waarin het onmogelijk is om op de standaard manier opnieuw op te starten. Zodra de computer opnieuw is opgestart, gaat u terug naar het tabblad "Systeemherstel". Het systeem waarschuwt u dat deze functie is uitgeschakeld. Dit geeft aan dat je alles goed hebt gedaan.

Stap 4

Vergeet niet de systeembeveiliging in te schakelen nadat u alle noodzakelijke acties hebt uitgevoerd (het antivirusprogramma heeft bijvoorbeeld geïnfecteerde bestanden verwijderd uit de map Herstellen). Anders kunt u de systeembeveiligingsservice niet gebruiken, wat het onstabiele werk ervan kan veroorzaken.

Aanbevolen: