Een Kaartafschrift Bekijken In Sberbank Online

Een Kaartafschrift Bekijken In Sberbank Online
Een Kaartafschrift Bekijken In Sberbank Online

Video: Een Kaartafschrift Bekijken In Sberbank Online

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Оплата интернета через сервис сбербанк online. 2023, Februari
Anonim

Sberbank Online is een internetservice van Sberbank, waarmee u verschillende bewerkingen kunt uitvoeren vanaf uw favoriete smartphone of tablet op elk gewenst moment, bijvoorbeeld geld overboeken van kaart naar kaart, betalen voor mobiele communicatie en nutsvoorzieningen, leningen terugbetalen, enz..d.

Een kaartafschrift online bekijken in Sberbank
Een kaartafschrift online bekijken in Sberbank

Om het rekeningoverzicht te bekijken, gaat u eerst naar uw persoonlijke Sberbank Online-pagina. Typ hiervoor in de zoekbalk van een willekeurige browser "online spaarbank" en selecteer de optie met het domein online.sberbank.ru. Zodra u de site betreedt, verschijnt er een venster voor u, in de kolommen waarvan u uw login en wachtwoord moet invoeren om uw eigen account in te voeren. Na het invoeren van de gegevens komt u op de gewenste pagina.

image
image

Het is vermeldenswaard dat u in het inlogveld een gebruikers-ID (een reeks cijfers) moet invoeren, ofwel afgedrukt via een zelfbedieningsapparaat, ofwel de login die u hebt opgegeven tijdens zelfregistratie in uw account. In het wachtwoordveld - een optie, bestaande uit een reeks cijfers en Latijnse letters, ontvangen via een geldautomaat, of het wachtwoord dat u hebt geselecteerd en opgegeven tijdens de registratie.

Selecteer op de pagina die wordt geopend de kaart waarvan u het afschrift wilt bekijken en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het item "recente transacties" en vervolgens op "volledig bankafschrift". Na de uitgevoerde manipulaties wordt u gevraagd om de periode te selecteren waarvoor u het overzicht wilt bekijken, namelijk: "voor een week", "voor een maand" en "voor een periode". Selecteer de gewenste optie (pas bij het kiezen van de laatste de termijn aan, standaard is de termijn ingesteld op de laatste 30 dagen). Na de uitgevoerde acties drukt u op de groene knop genaamd "afschrift tonen" en ziet u het document "afschrift van de persoonlijke rekening".

Populair per onderwerp