Hoe U Geluid Op Uw Computer Aanzet

Inhoudsopgave:

Hoe U Geluid Op Uw Computer Aanzet
Hoe U Geluid Op Uw Computer Aanzet

Video: Hoe U Geluid Op Uw Computer Aanzet

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe werkt een computer? 2023, Januari-
Anonim

Op elke computer is een geluidskaart met geïnstalleerde software verantwoordelijk voor het afspelen van geluid. Er zijn een aantal specifieke stappen die u moet nemen om geluid op uw computer in te schakelen.

Hoe u geluid op uw computer aanzet
Hoe u geluid op uw computer aanzet

Het is nodig

Een computer

instructies:

Stap 1

Als uw computer geen stuurprogramma's voor uw geluidskaart heeft, is het afspelen van geluid in dit geval niet mogelijk. Om de vereiste software te installeren, hebt u de juiste schijf nodig, die bij het product moet worden geleverd. Nadat u de schijf in het station hebt geplaatst, wacht u tot deze automatisch wordt geladen. Nadat de schijf is gelezen, wordt een client op het bureaublad geopend om de vereiste software te installeren. Installeer het stuurprogramma op uw computer zonder installatieparameters te wijzigen. Nadat de software-installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op.

Stap 2

Nadat u uw pc opnieuw hebt opgestart, opent u de werkbalk en gaat u naar het gedeelte "Geluids- en audioapparaten". Hier kunt u bepaalde parameters voor geluidsweergave instellen. Nadat u de luidsprekers of hoofdtelefoon hebt aangesloten, stelt u de analoge uitgangen in op de aangesloten apparaten. Als dit geluid niet volgt, zet u het volume op het audioapparaat zelf (subwoofer, luidsprekers, hoofdtelefoon) hoger.

Stap 3

Open het menu Geluidsinstellingen en stel alle schuifregelaars in op hun maximale waarde. Het is mogelijk dat sommigen van hen in een gehandicapte staat zullen zijn. U moet dergelijke tools activeren en ook hun schuifregelaars op de maximale positie zetten. Na het voltooien van al deze stappen, wordt het geluid op de computer ingeschakeld.

Populair per onderwerp