Hoe Gadgets Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Gadgets Te Herstellen
Hoe Gadgets Te Herstellen

Video: Hoe Gadgets Te Herstellen

Video: 20 Homemade Superhero Gadgets! (Web Shooters, Thor Hammer, Iron Man and More) 2022, November
Anonim

Gadgets in Windows 7 kunnen overal op uw bureaublad als stickers worden gemonteerd en helpen u de ruimte beter te benutten. Deze gadgets geven webgebaseerde nieuwsinformatie, weerberichten, klokken en timers, minigames en meer weer. Als een of alle gadgets niet langer op het bureaublad worden weergegeven, gebruikt u de bedieningselementen in het besturingssysteem om de situatie te corrigeren.

Hoe gadgets te herstellen
Hoe gadgets te herstellen

Het is nodig

Windows 7-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Als een of meer gadgets op het bureaublad ontbreken, probeer ze dan te herstellen door ze opnieuw in te schakelen. Om de standaardset gadgets in Windows te beheren, is er een apart onderdeel dat kan worden gestart vanuit het "Configuratiescherm". Open het hoofdmenu van het besturingssysteem en selecteer het item met de paneelnaam in de rechterkolom en klik in het geopende venster op het opschrift "Ontwerp en personalisatie". Klik op de volgende pagina van het paneel op de link Gadgets toevoegen aan bureaublad in het gedeelte Desktopgadgets.

Stap 2

Selecteer het gewenste gadget in het venster dat wordt geopend met een reeks gadgetpictogrammen. U kunt de weergave op het bureaublad herstellen door simpelweg te slepen en neer te zetten, of door met de rechtermuisknop op het pictogram te klikken en de opdracht "Toevoegen" in het contextmenu te selecteren.

Stap 3

De lijst met gadgets kan leeg zijn als ze op de verkeerde manier van het bureaublad zijn verwijderd - het item "Verwijderen" in het contextmenu van de gadgetspictogrammen. In dit geval moet u de set gadgets herstellen. Gelukkig is dit heel eenvoudig te doen. Op de pagina "Werkbalken" die in de eerste stap is beschreven, staat naast de link "Gadgets toevoegen aan het bureaublad" ook "Bureaubladgadgets herstellen die door Windows zijn geïnstalleerd" - selecteer het en het besturingssysteem zal opnieuw de lijst met vooraf geïnstalleerde gadgets vullen.

Stap 4

Als alle gadgets van het bureaublad zijn verdwenen, en niet een of meerdere, controleer dan of hun weergave is uitgeschakeld in de GUI-instellingen. Open hiervoor het bureaubladcontextmenu - klik met de rechtermuisknop op de achtergrondafbeelding. Het bovenste item "Bekijken" in het menu opent een extra sectie met het item "Bureaubladgadgets weergeven". Controleer of er een vinkje voor deze regel staat, en zo niet, selecteer dit item.

Populair per onderwerp