Hoe Maak Je Een Cd Aan?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Cd Aan?
Hoe Maak Je Een Cd Aan?

Video: Hoe Maak Je Een Cd Aan?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe maak je een CD ? - Trom Junior volgt de productie van Rondje Dordt CD - 1998 2023, Februari
Anonim

Veel mensen zijn van mening dat om zelfstandig een audio-cd te maken, dat wil zeggen een schijf met muziekbestanden die zijn opgenomen in audioformaat, en niet in.mp3-formaat of een ander puur computerformaat, u complexe programma's moet downloaden en ze vervolgens moet instellen lange tijd en verwerk de muziekbestanden zelf. Audio-cd's kunnen zelfs eenvoudig worden gemaakt met een algemeen programma zoals Nero Burning ROM. Het programma heeft een eenvoudige en intuïtieve interface en stelt je in staat om snel een audioalbum op te nemen.

Hoe maak je een cd aan?
Hoe maak je een cd aan?

instructies:

Stap 1

Open het programma door te dubbelklikken op het.exe-bestand, dat wil zeggen het opstartbestand. Het programma opent automatisch het hoofdmenuvenster, waarin u het gewenste opnameformaat kunt selecteren. Als dit niet is gebeurd, klikt u op de knop "Nieuw" in de bovenste rij knoppen of selecteert u "Maken …" in het hoofdmenu van het programma. Er verschijnt een dialoogvenster met een keuze aan opname-opties.

Stap 2

Stel linksboven in het kleine venster de parameter "CD" in (of zorg ervoor dat deze is geselecteerd), in het menu aan de linkerkant verschijnt een keuze aan opties voor het opnemen op een CD. Zoek naar het pictogram Audio-cd en klik erop. Stel vervolgens de opname-instellingen in. In het dialoogvenster dat verschijnt, kunt u de brandsnelheid van de schijf selecteren, de daaropvolgende controle instellen, de opnamemethode en het aantal exemplaren instellen en informatie over het album invoeren. Klik nogmaals op de knop "Nieuw" in de onderste rij van de vensterknoppen en selecteer in het verkennervenster dat verschijnt de bestanden die u wilt schrijven. Bekijk de liniaal onderaan het venster - deze toont de totale tijd van de audiobestanden die worden opgenomen terwijl u ze toevoegt. Dichter bij de rechterrand zijn er twee randen - een verticale gele lijn en een verticale rode lijn. Laat de opnametijd in geen geval voorbij de rode lijn gaan - het programma staat u niet toe om een ​​opname te maken. Probeer ook niet verder te gaan dan de gele lijn - in dit geval kunnen de bestanden met een fout worden geschreven.

Stap 3

Nadat u bestanden aan uw project hebt toegevoegd, klikt u op de knop "Branden" (of "Branden" - branden) in de bovenste rij programmaknoppen. Er verschijnt een ander dialoogvenster waarin u de eerder ingestelde instellingen kunt wijzigen of bevestigen door op de knop "Branden" te klikken. Dat is alles, de schijfopname is begonnen. Als u in de instellingen het vakje naast het item "Controleer opgenomen gegevens" hebt aangevinkt, zal het programma na het opnemen de volledige schijf op fouten uitvoeren, dat wil zeggen, het zal de juistheid van de opname controleren.

Populair per onderwerp