Bedrading 1s Inschakelen

Inhoudsopgave:

Bedrading 1s Inschakelen
Bedrading 1s Inschakelen
Anonim

1C: Enterprise is krachtige software voor bedrijfsboekhouding en personeelsadministratie. Met dit programma kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd werken.

Bedrading 1s inschakelen
Bedrading 1s inschakelen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - geïnstalleerd programma 1C.

instructies:

Stap 1

Start het 1C-programma, selecteer uw basisstation en selecteer de modus "Configurator", selecteer vervolgens het item "Gebruikers". Selecteer de gewenste gebruiker uit de lijst, klik met de rechtermuisknop op zijn naam, selecteer de optie "Eigenschappen". Verander het in hogere rechten. Sla uw wijzigingen op.

Stap 2

Maak een back-up van het md-bestand met metadata om het posten in 1C uit te voeren. Ga naar de configurator, selecteer het tabblad "Rechten", selecteer een set rechten uit de lijst en bewerk de benodigde items om transacties in 1C: Enterprise te activeren. Schakel vervolgens over naar de gebruikersmodus. Ga naar het transactielogboek, selecteer de optie "Acties", klik op de knop "Transacties opnemen" of druk op de F8-toets.

Stap 3

Maak een boeking op basis van primaire documenten. Om dit te doen, selecteert u het document "Operatie" en voert u de vereiste boeking uit. Wanneer u een document in het journaal invoert, wordt de transactie automatisch gegenereerd op basis van de gegevens die u heeft ingesteld.

Stap 4

Om de transacties te bekijken die voor een specifiek document zijn gegenereerd, selecteert u het menu "Boekhoudingstransacties", selecteert u de documentnaam, bijvoorbeeld "Goederenontvangst". Houd er rekening mee dat u geen wijzigingen kunt aanbrengen in het berichtenvenster. De operatie combineert een of meer transacties.

Stap 5

Open de gewenste bewerking om de bestaande transacties te bekijken, klik hiervoor op de knop "Open bewerking" op de werkbalk. In dit venster ziet u ook de datum, het bedrag, het aantal en de inhoud van de transactie. Het document waarvoor de posting succesvol was, wordt in de lijst aangegeven met een rode wijzer. Als het document niet is geboekt, betekent dit dat er geen boekingen in staan. Wanneer bepaalde transacties worden uitgevoerd, wordt het document vooraf afgedrukt en het is niet bekend of deze zakelijke transactie zal worden uitgevoerd, er zullen geen boekingen in staan.

Stap 6

Om ze uit te schakelen, klikt u met de rechtermuisknop op een regel in het document, klikt u op "Make Failed" en selecteert u vervolgens "Ja". Om documentboekingen in te schakelen, opent u het door erop te dubbelklikken, in het detailvenster klikt u op de knop "OK".

Aanbevolen: