Hoe Een Videokaart Op Een Tv Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Videokaart Op Een Tv Aan Te Sluiten
Hoe Een Videokaart Op Een Tv Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Videokaart Op Een Tv Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Videokaart Op Een Tv Aan Te Sluiten
Video: Hoe bouw ik een videokaart in mijn computer? 2024, Mei
Anonim

Met alle gemakken en beeldkwaliteit van de monitor verliest hij toch op één punt van de tv: in beeldformaat. En als een gebruiker voor tekst of internet zeker de voorkeur geeft aan een monitor vanwege de hogere resolutie en helderheid, dan is het handiger voor hem om een tv te gebruiken om films te kijken. Gelukkig is het probleem om er een computer op aan te sluiten al lang opgelost door fabrikanten van videokaarten.

Hoe een videokaart op een tv aan te sluiten
Hoe een videokaart op een tv aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Sluit de S-Video-kabel aan op de video-uitgang van uw videokaart of gebruik, afhankelijk van het model, de meegeleverde adapter.

Stap 2

Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een van de ingangsaansluitingen op uw tv.

Stap 3

Optioneel kunt u ook geluid via de tv weergeven door de uitgang van uw geluidskaart aan te sluiten op de audio-ingang van de tv met behulp van een minijack-RCA-adapter.

Stap 4

Als het goed is gedaan, heb je nu een tweede monitor met een lage resolutie in de beeldinstellingen. Dit is uw televisie.

Stap 5

Gezien het verschil tussen de resoluties van de tv en de monitor, stel de modus "afbeelding klonen" niet in de instellingen in, het is beter om "bureaublad uitbreiden" te gebruiken.

Stap 6

Geef in de instellingen van de videokaart aan dat de tweede monitor een tv is, in dit geval worden de instellingen erop toegepast die de kwaliteit en helderheid van het beeld verbeteren.

Stap 7

Wanneer u videobestanden afspeelt, sleept u het spelervenster gewoon naar het tv-scherm en vouwt u het vervolgens uit naar volledig scherm.

Aanbevolen: