Hoe Sp3 Terug Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe Sp3 Terug Te Draaien
Hoe Sp3 Terug Te Draaien

Video: Hoe Sp3 Terug Te Draaien

Video: Hoe Sp3 Terug Te Draaien
Video: TUTORIAL How to get Service Pack 3 on windows 7 2024, Mei
Anonim

Service Pack 3 is de derde versie van het servicepack voor Windows-besturingssystemen. Het kan ofwel worden opgenomen in de installatiebestanden van de distributiekit, of worden geïnstalleerd als een op zichzelf staand programma, terwijl verwijdering alleen in het tweede geval mogelijk is met behulp van het hulpprogramma voor systeemherstel.

Hoe sp3 terug te draaien
Hoe sp3 terug te draaien

Noodzakelijk

vaardigheden van een zelfverzekerde pc-gebruiker

instructies:

Stap 1

Open de lijst met programma's via het menu Start. Selecteer "Systeemwerkset" in het gedeelte met standaardprogramma's en voer het hulpprogramma voor herstel van het Windows-besturingssysteem uit.

Stap 2

In het venster dat verschijnt, gebruikt u de pijlen om de controlepuntdatum te selecteren die is gemaakt voordat u Service Pack 3 installeerde. Merk op dat hierdoor alle programma's die u hebt geïnstalleerd vanaf het herstelpunt tot het huidige moment worden verwijderd. De instellingen van het besturingssysteem zullen ook veranderen.

Stap 3

Om gegevensverlies te voorkomen, dient u aangepaste programmabestanden op te slaan die tijdens het terugdraaien van het systeem kunnen worden verwijderd. Dit kunnen verschillende logins en wachtwoorden zijn, configuratie-instellingen, bestanden voor het opslaan van voortgang in games, enzovoort.

Stap 4

Lees in het venster dat verschijnt de andere voorwaarden om het besturingssysteem terug te zetten naar de vorige staat. Sluit eerst alle momenteel actieve programma's af. Systeemherstel uitvoeren. In dit geval wordt de computer automatisch opnieuw opgestart en worden de geïnstalleerde programma's Service Pack 3 verwijderd. Deze optie is alleen relevant als SP3 als update op uw computer is geïnstalleerd. Als de versie van uw besturingssysteem het oorspronkelijk bevatte, gebruik dan de installatie van de distributiekit met SP2 of een andere versie die u nodig hebt.

Stap 5

Om het besturingssysteem opnieuw te installeren, plaatst u de schijf met Windows XP SP2 of een andere versie in het station en start u de computer opnieuw op. Zodra het wordt ingeschakeld, drukt u op Esc en plaatst u in het menu dat verschijnt uw diskettestation met de initiële opstarthardware. Sla de wijziging op, ga verder met opstarten vanaf cd door op een willekeurige toets te drukken. In het Windows-installatiemenu dat verschijnt, voltooit u de installatie volgens de instructies van het systeem.

Aanbevolen: