Hoe U Uw Hand Kunt Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Hand Kunt Verwijderen In Photoshop
Hoe U Uw Hand Kunt Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe U Uw Hand Kunt Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe U Uw Hand Kunt Verwijderen In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

In Photoshop kan zo'n bug (glitch) soms voorkomen: de gebruiker kan geen tool selecteren in het deelvenster Tools. In plaats van een tool in Photoshop, verschijnt de Hand Tool overal. U selecteert bijvoorbeeld het penseel en de hand verschijnt in plaats van de cursor. Wat moet er worden gedaan om de "hand" in Photoshop te verwijderen?

Hoe u uw hand kunt verwijderen in Photoshop
Hoe u uw hand kunt verwijderen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Als u dit vervelende probleem tegenkomt, haast u dan niet om uw computer opnieuw op te starten of Photoshop opnieuw te installeren. Het enige dat u hoeft te doen, is 1-2 keer hard genoeg op de "spatie"-toets te drukken, en de "hand" in plaats van een hulpmiddel in Photoshop zal u niet langer lastig vallen.

Stap 2

Misschien heeft het probleem van het verschijnen van een "hand" in plaats van een hulpmiddel in Photoshop te maken met het achterblijven of plakken van de spatiebalk op het toetsenbord, wat vaak gebeurt met oude toetsenborden.

Stap 3

Hoogstwaarschijnlijk zal de methode met een spatie u helpen het probleem met de "hand" in Photoshop op te lossen, omdat dit is de meest effectieve manier. Zo niet, probeer dan andere opties om uit te kiezen:

Bewerken-> Voorkeuren-> Weergave en cursors …

Bewerken> Voorkeuren> Reset alle waarschuwingsvensters.

Bewerken-Instellingen-Display en Cursors.

"Bewerken" -> "Penseel definiëren".

Stap 4

En nog twee manieren om de "hand" in Photoshop te verwijderen.

1. Start Photoshop, druk bij het openen op Shift + Ctrl + Alt en in het venster dat verschijnt, stemt u ermee in om de instellingen opnieuw in te stellen.

2. Of, in de View-Proof Setup-instellingen, vink het vakje Aangepast aan.

Aanbevolen: