Hoe U Uw Hand Kunt Wisselen In KS

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Hand Kunt Wisselen In KS
Hoe U Uw Hand Kunt Wisselen In KS

Video: Hoe U Uw Hand Kunt Wisselen In KS

Video: Hoe U Uw Hand Kunt Wisselen In KS
Video: Leer in 15 minuten hoe je een HR CV-ketel vakkundig kunt aansluiten (Intergas HRE installeren ) 2024, Mei
Anonim

Besturingsinstellingen in Counter Strike zijn niet altijd gemakkelijk te wijzigen - soms, na het gebruik van verschillende mods en patches, gaan sommige parameters verloren, en dit kan alleen worden opgelost door speciale commando's in te voeren vanaf de console.

Hoe u uw hand kunt wisselen in KS
Hoe u uw hand kunt wisselen in KS

instructies:

Stap 1

Open de Counter Strike-spelinstellingen en ga naar de Multiplayer-opties. Open vervolgens Geavanceerd en selecteer Rechtshandige of Linkshandige bedieningselementen, respectievelijk rechts- of linkshandig. Wijzigingen toepassen. Houd er rekening mee dat in niet-gelicentieerde versies van het spel het vaak voorkomt dat deze optie om de hand in de COP te veranderen niet werkt. Dit is ook mogelijk na gebruik van verschillende add-ons voor het spel.

Stap 2

Als het vorige punt je niet heeft geholpen, open dan de console door op de "~"-toets te drukken en schrijf de instelling "cl_righthand 1" om de besturing naar de rechterhand te veranderen. Als u de besturing voor de linkerhand moet wijzigen, gebruikt u de invoer "cl_righthand 0" in dezelfde console.

Stap 3

Met behulp van de console kun je niet alleen de besturingsinstellingen wijzigen, maar ook andere cheatcodes gebruiken om de spelparameters te wijzigen. Voer de code "sv_cheats 1" in, waarna u de invoer van andere codes kunt activeren, bijvoorbeeld "god" voor onkwetsbaarheid, "impulse 101" om toegang te krijgen tot sommige soorten wapens. Door "noclip" in te voeren, kun je door muren gaan en "fly" activeert een modus waarin je kunt vliegen.

Stap 4

Als je online Counter Strike op je server speelt, verhoog dan het aantal bots door de volgende cheatcodes in de console in te voeren: "add_bot", "add_bot ct" of "add_bot t", afhankelijk van hun type. Deze code is ook beschikbaar in de normale spelmodus.

Stap 5

Om de sprong van de speler te vergroten, voert u "sv_gravity 500", "sv_gravity 550" of "sv_gravity 400" in de console in, waarna de hoogte zal veranderen. U kunt de crosshair-parameter ook wijzigen met de code "cl_crosshairscale 40000", daarna wordt deze kleiner. De meeste cheatcodes werken niet in multiplayer, tenzij je een serverbeheerder bent. Als je extra codes nodig hebt, ga dan naar de chemax-website en voer de naam en versie van je spel in de zoekmachine in.

Aanbevolen: