Een Programma Splitsen

Inhoudsopgave:

Een Programma Splitsen
Een Programma Splitsen

Video: Een Programma Splitsen

Video: Een Programma Splitsen
Video: Club.Website - Programma widget splitsen 2024, Mei
Anonim

Sommige diensten voor het verzenden van bestanden werken alleen met een strikt gedefinieerde grootte van informatie, dit is typisch typisch voor kleine portals en forums. Er zijn verschillende mogelijke oplossingen voor het probleem, waarvan de eenvoudigste is om het programma in delen op te splitsen.

Een programma splitsen
Een programma splitsen

Noodzakelijk

archiveringsprogramma

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer een softwarehulpprogramma om archieven aan te maken en er verder mee te werken, als dit nog niet eerder is gedaan. U kunt bijvoorbeeld een van de meest voorkomende programma's gebruiken - WinRar. Het is het beste om het te downloaden van officiële bronnen. Na installatie op uw computer zal een extra item met betrekking tot WinRar verschijnen in het contextmenu van veel bestanden en mappen.

Stap 2

Plaats het programma dat u in delen wilt splitsen in een apart aangemaakte directory op uw harde schijf. Selecteer het toevoegen van de map die u aan het archief hebt gemaakt in het contextmenu. U zou een klein venster voor archiveringsinstellingen op het scherm moeten zien, specificeer de maximale compressie voor bestanden op het eerste tabblad en specificeer de grootte van één volume in bytes in het item "Verdelen in volumes", waarna het programma automatisch het aantal bepaalt van onderdelen.

Stap 3

Als u een wachtwoord moet instellen voor het programma dat naar u is verzonden, gaat u naar het tweede tabblad met aanvullende instellingen en selecteert u het juiste item aan de rechterkant van het venster. Configureer individuele aanvullende parameters die u aan de verzonden archieven wilt toewijzen, klik op de knop "OK" en wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 4

Upload één voor één de archieven met alle onderdelen van het programma naar de site waarlangs u wilt verzenden. Om het programma later in delen samen te stellen, moet u elk van de delen van het archief in één map op uw harde schijf laden, ze vervolgens selecteren met de linkermuisknop en de Ctrl-toets en "Uitpakken naar huidige map" selecteren in het contextmenu.

Stap 5

Wacht daarna tot het einde van de bewerking en voer het programma uit dat uit de archieven is gecompileerd. Als de acties voor archivering en uitpakken door verschillende hulpprogramma's worden uitgevoerd, is dit niet van fundamenteel belang, het werkingsprincipe is praktisch hetzelfde voor alle hulpprogramma's.

Aanbevolen: