Een Audiotrack Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Audiotrack Invoegen
Een Audiotrack Invoegen

Video: Een Audiotrack Invoegen

Video: Een Audiotrack Invoegen
Video: Tutorial 3 Een audiotrack toevoegen aan de tijdlijn 2024, Mei
Anonim

Om een volwaardige videoclip te maken, moet je de soundtrack correct toevoegen. Dit proces kan eenvoudig worden uitgevoerd met speciale video-editors of vergelijkbare programma's.

Een audiotrack invoegen
Een audiotrack invoegen

Noodzakelijk

  • - Mkvtoolnix;
  • - Filmmaker;
  • - AdobePremier.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om de audiotrack in de mkv-container te wijzigen. Gebruik het hulpprogramma mkvtoolnix om met dergelijke bestanden te werken. Download de installatiebestanden voor dit programma en installeer het.

Stap 2

Navigeer naar de map waar de werkbestanden van het hulpprogramma zijn geïnstalleerd en voer mmg.exe uit. Nadat u het hoofdmenu van het programma hebt geopend, selecteert u het item "Inloggen". Klik op de knop Toevoegen. Specificeer het videobestand waarvan de inhoud zal worden gewijzigd.

Stap 3

Wacht tot de video volledig in het programma is geladen. Bestudeer de aanwezige elementen zorgvuldig. Verwijder onnodige audiotracks, ondertitels en andere add-ons van derden. Schakel hiervoor bepaalde items uit.

Stap 4

Ga naar het menu Input Files en markeer het gewenste videosegment. Klik op de knop "Bijvoegen". Wacht tot de bestandsbeheerder start. Geef het geluidsbestand op dat aan de werkcontainer moet worden toegevoegd. Wijzig de prioriteit van de audiotracks als u niet alle onnodige elementen hebt verwijderd. Selecteer hiervoor een nieuwe track en druk meerdere keren op de Up-knop.

Stap 5

Open het submenu "Verwerking" en klik op "Mkvmerge uitvoeren". Wacht tot het videobestand klaar is met verwerken.

Stap 6

Gebruik Adobe Premier voor andere bestandstypen. Er moet meteen worden opgemerkt dat het Movie Maker-programma geschikt is voor het verwerken van video's van lage kwaliteit. Het enige pluspunt van dit hulpprogramma is dat het gratis wordt verspreid.

Stap 7

Installeer het geselecteerde programma en voer het uit. Open het menu Bestand, klik op de knop Toevoegen en selecteer een videoclip. Voeg op dezelfde manier een audiotrack toe aan het project.

Stap 8

Verbind deze elementen met behulp van de renderbalk. Druk op de toetsencombinatie Ctrl en S. Vul het voorgestelde dialoogmenu in en klik op de knop "Opslaan". Controleer de kwaliteit van je videoclip.

Aanbevolen: