Hoe Het Salaris In Het 1C 8.3-programma, Salaris En Personeel Te Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Salaris In Het 1C 8.3-programma, Salaris En Personeel Te Wijzigen?
Hoe Het Salaris In Het 1C 8.3-programma, Salaris En Personeel Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Salaris In Het 1C 8.3-programma, Salaris En Personeel Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Salaris In Het 1C 8.3-programma, Salaris En Personeel Te Wijzigen?
Video: Реализация товаров и услуг в 1С 8.3 - примеры с проводками 2024, Mei
Anonim

1C: Salaris- en personeelsbeheer 8.3 is een programma dat handig is voor accountants in het proces van personeelsbeheer, personeelsdossiers, salarisadministratie, belastingberekening.

Heel vaak rijzen er vragen over het berekenen en wijzigen van het salaris van werknemers.

Hoe het salaris in het 1C 8.3-programma, salaris en personeel te wijzigen?
Hoe het salaris in het 1C 8.3-programma, salaris en personeel te wijzigen?

Omdat er veel functies in het programma zitten, is het gemakkelijk om een fout te maken. 1C is in het leven geroepen om de controle over de personeelsstructuur van de organisatie te vereenvoudigen en te systematiseren.

V 1C ZIUP 8.3. wettelijke eisen wordt voldaan. De oplossingen voldoen aan de vereisten van de federale wet van 27.07.2006 nr. 152-FZ "Over de bescherming van persoonsgegevens". Het programma kan met persoonsgegevens gebeurtenissen die verband houden met het werk registreren, ook als de werknemer daarna is ontslagen.

De beschikbaarheid van volledige en betrouwbare informatie stelt u in staat om analyses te verkrijgen in de context van verschillende categorieën gebruikers: management, personeelsdiensten, personeelsbeheerdiensten en andere.

1C: Salaris- en HR-management 8.3 is geschikt voor zowel kleine als middelgrote ondernemingen met een complexe juridische structuur. Het product is primair gericht op boekhouding en afrekeningen met personeel: kasbeheer, automatisering van personeelsadministratie, escrow, geldafrekening met personeel en andere gerelateerde taken.

Door op een extra knop te drukken, kunnen ongewenste aanpassingen aan de vorige gegevens worden gemaakt en soms is dit niet meteen merkbaar. En dan snappen de accountants aan het eind van de maand niet waarom deze of gene indicator niet convergeert.

Voor training kunt u een "1C live database" maken, waar u eenvoudig alle benodigde handelingen kunt uitvoeren, van het opzetten tot het opstellen van rapporten.

Elk jaar wordt het programma steeds populairder, de IT-sfeer ontwikkelt zich zeer snel. Het product heeft veel voordelen.

Hoe verander ik mijn salaris?

Overweging van manieren om het salaris te wijzigen:

  • Open de hoofdpagina, ga naar het menu en ga naar de sectie "Salaris en personeel".
  • In deze sectie moet u "Personeelsoverdrachten" selecteren.
  • Wanneer u een personeelsoverdracht maakt, moet u het document zelf maken, dat de personeelsbeweging weerspiegelt.
  • We vullen alle benodigde details in het document in, selecteren de organisatie, de werknemer zelf, eerder gemaakt.
  • Het is noodzakelijk om de datum van het document en de datum van overdracht aan te geven die gelijk is aan de datum waarop de salariswijziging moet plaatsvinden. Meestal valt deze datum aan het begin van de maand.

Salariswijzigingsproces

Stapsgewijze instructie:

  • De hoogte van het nieuwe salaris geven we aan door het vakje "wijzigingskosten" aan te vinken. In de eerste regel van de tabel wijzigen we de hoogte van het salaris.
  • Het programma biedt ook aan om de reden en de opbouw van een vooruitbetaling van rente uit het tarief of een vast bedrag aan te geven.
  • Het is belangrijk om de gegevens te controleren. Vervolgens kunt u het document sluiten en posten.
  • Het nieuwe salaris van de werknemer wordt weergegeven.

Het programma kan ook het salaris berekenen op basis van de duur van het dienstverband van de werknemer, de personeelstafel, de risico's van de productie. het aantal gewerkte dagen, indexering, rekening houdend met de vakantiesaldi en regionale coëfficiënten.

Aanbevolen: