Hoe Twee Mp3-bestanden Samen Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Mp3-bestanden Samen Te Voegen
Hoe Twee Mp3-bestanden Samen Te Voegen
Anonim

Om met geluid te werken zijn er een groot aantal gespecialiseerde programma's Sound Forge, Adobe Audition, Acid Pro, etc. Je kunt ze allemaal gebruiken om geluid op te nemen, tracks te bewerken, te mixen, muziek te maken en verschillende audio-effecten te simuleren. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden om met geluid te werken in Adobe Premier Pro.

Hoe twee mp3-bestanden samen te voegen
Hoe twee mp3-bestanden samen te voegen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Adobe Premier Pro;
  • - mp3-bestanden;

instructies:

Stap 1

Installeer Adobe Premier Pro op uw computer, start uw computer opnieuw op. Open het programma. Klik op Bestand, in volgorde importeren. Geef in het geopende venster het pad op waar de mp3-bestanden waarmee u gaat werken op computers worden opgeslagen. Importeer beide bestanden opeenvolgend in het programma. Het programma plaatst ze in het projectvenster.

Stap 2

Haak elk van de bestanden met de muis en plaats ze op de tijdlijn (het laagste van de programmavensters). Breng bestanden over naar audiotracks. Afhankelijk van de taak waarmee u wordt geconfronteerd, kunt u deze bestanden sequentieel op de tijdlijn (Audio) plaatsen, waarna in de originele versie de muziektracks de een na de ander zonder pauze gaan.

Stap 3

Plaats een van de bestanden op de andere als u wilt dat de bestanden tegelijkertijd klinken. Een van de bestanden bevat bijvoorbeeld spraak en de andere bevat muziek die op de achtergrond moet worden afgespeeld. Plaats hiervoor het spraakbestand op de Audio 1-track en het onderstaande muziekbestand op de Audio 2-track.

Stap 4

Pas het volume van beide tracks aan met behulp van de mixer of het alfakanaal (gele balk op het mp3-bestand, weergegeven op de tijdlijn). Door het alfakanaal met de muis te verlagen, maakt u het geluidsniveau lager en dienovereenkomstig hoger.

Zorg ervoor dat spraak iets luider klinkt, op een niveau dat niet lager is dan -6db. Pas het volumeniveau van de achtergrondmuziek aan in verhouding tot het spraakvolume.

Stap 5

Gebruik Constant Power Audio-overgangen voor het effect van het "vermengen" van het ene bestand in het andere. Om dit te doen, plaatst u de bestanden opeenvolgend op één audiotrack, zoekt u de Constant Power-overgang, haakt u deze met de muis en plaatst u deze op de grens tussen de bestanden. Door de overgangsgrenzen te verlengen of te verkorten, kunt u de vloeiendheid van de "stroom" van het ene muzieknummer in het andere aanpassen.

Stap 6

"Bereken" de resulterende reeks. Klik hiervoor op Bestand, Exporteren, Audio. Geef het bestand een naam en specificeer het pad waar het na het renderen zal worden opgeslagen.

Aanbevolen: