Twee Toetsenborden Aansluiten

Inhoudsopgave:

Twee Toetsenborden Aansluiten
Twee Toetsenborden Aansluiten

Video: Twee Toetsenborden Aansluiten

Video: Twee Toetsenborden Aansluiten
Video: De Hable One aansluiten aan jouw telefoon | Hoe de Hable One werkt deel 2 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat het moederbord slechts één connector biedt voor het aansluiten van een standaard toetsenbord, kunt u bovendien zoveel invoerapparaten aansluiten als u wilt - hun aantal kan worden beperkt door het aantal vrije USB-poorten.

Twee toetsenborden aansluiten
Twee toetsenborden aansluiten

Noodzakelijk

Computer, twee toetsenborden

instructies:

Stap 1

Het hoofdtoetsenbord aansluiten. Deze actie is eenvoudig genoeg. De gebruiker hoeft alleen de toetsenbordkabel aan te sluiten op de corresponderende connector aan de achterkant van de computerbehuizing. Merk op dat het hoofdtoetsenbord altijd in de werkmodus staat. Een USB-toetsenbord zorgt er bijvoorbeeld voor dat je niet met BIOS kunt werken, terwijl het hoofdapparaat hier prima zijn werk doet.

Stap 2

Een tweede toetsenbord aansluiten. Om een tweede invoerapparaat op de computer aan te sluiten, moet het een USB-aansluiting hebben. Dat wil zeggen, het tweede toetsenbord moet via de USB-interface op de pc worden aangesloten. Net als in het vorige geval hoeft u alleen de apparaatstekker in een vrije poort te steken. Installatie van eventuele extra programma's is in dit geval optioneel. Houd er rekening mee dat u precies zoveel USB-toetsenborden kunt aansluiten als er poorten op uw computer zijn.

Stap 3

Als je een draadloos toetsenbord als add-on moet aansluiten, dan heb je wat software nodig. Bij het toetsenbord vindt u een cd met de benodigde stuurprogramma's. Installeer de vereiste software en ga verder met het aansluiten van het toetsenbord.

Stap 4

Om een draadloos invoerapparaat aan te sluiten, hoeft u alleen maar de signaalzender van het toetsenbord in een beschikbare USB-poort te steken. Het systeem bepaalt, dankzij de eerder geïnstalleerde stuurprogramma's, het type aangesloten apparaat en stelt u in staat het te gebruiken. Opgemerkt moet worden dat dit type toetsenbord (evenals USB) niet de mogelijkheid biedt om met BIOS te werken.

Aanbevolen: