Een Hub Op Een Hub Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Hub Op Een Hub Aansluiten
Een Hub Op Een Hub Aansluiten

Video: Een Hub Op Een Hub Aansluiten

Video: Een Hub Op Een Hub Aansluiten
Video: PowerView Hub aansluiten 2024, Mei
Anonim

Soms zijn er situaties waarin het nodig is om extra apparatuur te gebruiken om het lokale netwerk uit te breiden. In dergelijke gevallen is het raadzaam om een netwerkhub of -hub te installeren.

Een hub op een hub aansluiten
Een hub op een hub aansluiten

Noodzakelijk

Netwerkhub (hub), netwerkkabels

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst de juiste netwerkhub. Als u de routering binnen het netwerk niet hoeft aan te passen, koop dan een gewone netwerkhub met niet-configureerbare poorten.

Stap 2

Installeer deze apparatuur op de gewenste locatie. Sluit er stroom op aan. Houd er rekening mee dat u niet de goedkoopste hub-modellen moet kopen als er een groot aantal computers op worden aangesloten. In dit geval loopt u het risico van een ernstig verlies van gegevensoverdrachtsnelheid.

Stap 3

Selecteer de tweede netwerkhub waarop u het nieuwe apparaat gaat aansluiten. Als het geen vrije Ethernet (LAN)-slots heeft, koppel dan één apparaat los. Het wordt aanbevolen om de computer uit te schakelen die in dit netwerk minder wordt gevraagd.

Stap 4

Sluit een nieuwe netwerkhub met een netwerkkabel aan op de vrijgekomen poort. Als u deze hub op een andere hub moet aansluiten, onthoud dan één regel: sluit dergelijke apparaten nooit in een ring aan. Die. koppel geen drie hubs aan elkaar, ook niet als dit via meerdere begeleidende apparaten wordt gedaan.

Stap 5

Sluit de eerder losgekoppelde computer aan op de nieuwe netwerkhub. Sluit alle andere vereiste computers, laptops of printers aan op dit apparaat.

Stap 6

Configureer de instellingen voor de netwerkadapters op de nieuwe hardware zodat ze overeenkomen met de vereisten van uw bestaande lokale netwerk.

Stap 7

Als u een hub met aangepaste poorten hebt gekocht, stelt u deze instellingen zo in dat alle computers toegang hebben tot het netwerk zonder IP-adresconflicten te veroorzaken.

Aanbevolen: