Een Document Converteren Convert

Inhoudsopgave:

Een Document Converteren Convert
Een Document Converteren Convert

Video: Een Document Converteren Convert

Video: Een Document Converteren Convert
Video: Universal Document Converter - Download, Installation u0026 How to Use? | PCGUIDE4U 2024, Mei
Anonim

Als u een document in tekstformaat naar HTML-formaat wilt converteren, gebruikt u een teksteditor Microsoft Office Word. Hiermee kunt u snel en eenvoudig tekst van elke grootte converteren naar html-pagina's. Maar dit moment van transformatie heeft zijn negatieve kanten - het resulterende bestand bevat een grote hoeveelheid onnodige informatie. Voordat u dit type bestanden converteert, is het daarom noodzakelijk om enkele conversieparameters aan te passen.

Een document converteren convert
Een document converteren convert

Noodzakelijk

Microsoft Office Word-teksteditor

instructies:

Stap 1

Om te beginnen, moet u MS Word starten en het bestand openen dat u wilt converteren. Klik op het menu Extra - selecteer de opdracht Opties. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Algemeen".

Stap 2

Klik op de knop Opties webdocument. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend het tabblad "Browsers" - selecteer vervolgens de browser met de lagere configuratie. Schakel in het geopende venster "Opties" alle selectievakjes uit. Klik vervolgens op de knop "OK".

Stap 3

Na deze stappen kunt u beginnen met het converteren van uw bestand. Klik op het menu Bestand - selecteer Opslaan als webpagina. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend "Gefilterde webpagina (*.htm, *.html)" in het veld "Opslaan als type".

Stap 4

Maar alle ondernomen acties hebben ruwweg slechts een deel van het werk gedaan om het totale gewicht van de geconverteerde pagina te verminderen. Diepe pagina-optimalisatie kan worden gedaan met behulp van gespecialiseerde programma's. Als u een oudere versie van MS Word gebruikt (tot versie 2002), dan is het programma "Rebuild 2000/2002" geschikt voor u. Het is een pakket macro's dat een diepe optimalisatie van het geconverteerde bestand mogelijk maakt. Ook kunt u met dit programma bestandsconversies rechtstreeks in uw programma uitvoeren.

Stap 5

Een alternatief voor dit programma kan een hulpprogramma van Zapadoo - WordCleaner zijn. Hiermee kunt u dezelfde acties uitvoeren, maar tegelijkertijd kan het in alle versies van de MS Word-testeditor werken.

Aanbevolen: