Hoe Een Pdf-document Naar Word Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pdf-document Naar Word Te Converteren
Hoe Een Pdf-document Naar Word Te Converteren

Video: Hoe Een Pdf-document Naar Word Te Converteren

Video: Hoe Een Pdf-document Naar Word Te Converteren
Video: How to convert a PDF to a Word document, and edit it 2024, Mei
Anonim

Sommige boeken, tijdschriften en andere bestanden worden in pdf-formaat op internet verspreid. Soms is het nodig om een document van dit formaat naar Word te converteren, bijvoorbeeld om tekst te bewerken. Om een PDF-document te bewerken, moet u extra programma's gebruiken.

Hoe een pdf-document naar word te converteren
Hoe een pdf-document naar word te converteren

Het is nodig

  • - PDF naar Word-programma;
  • - Geavanceerd Pdf naar Word Converter-programma.

instructies:

Stap 1

Om PDF naar Word te converteren heb je een programma nodig genaamd PDF naar Word. Download het van internet en installeer het op de harde schijf van uw computer. Voer de applicatie uit.

Stap 2

Selecteer in het hoofdmenu van het programma Bestand en vervolgens in het menu dat verschijnt - Openen. Er verschijnt een bladervenster. Geef het pad op naar de map die het PDF-document bevat dat u naar Word wilt vertalen. Selecteer dit document met de linkermuisklik en klik vervolgens op "Openen" in het overzichtsvenster. Er verschijnt een menu waarin u extra conversie-opties kunt instellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen of u de afbeeldingen wilt behouden bij het converteren of alleen de tekst wilt vertalen. Klik na het selecteren van de gewenste opties op OK.

Stap 3

Er verschijnt een bladervenster. Geef de map op waarin het Word-document wordt opgeslagen. Klik daarna onderaan het overzichtsvenster op "Opslaan". Bestandsconversie begint. De duur van het proces is afhankelijk van de grootte van het bronbestand en het aantal afbeeldingen. U ontvangt een melding nadat de conversie is voltooid. Open nu de map die u hebt gekozen om het document op te slaan. Deze map zal een Word-document bevatten.

Stap 4

Een ander goed conversieprogramma is Advanced Pdf to Word Converter. Download het van internet en installeer het op de harde schijf van uw computer. Voer de applicatie uit. Klik daarna in het hoofdmenu op Bestand. Selecteer vervolgens Advertentiebestand. Geef het pad naar het gewenste PDF-document op. Selecteer het met de linkermuisklik. Klik vervolgens op "Openen".

Stap 5

Het door u geselecteerde document verschijnt in het programmamenu. Vink het vakje ernaast aan. Klik vervolgens op de bladerknop naast de regel Map opslaan. Selecteer de map waarin u de geconverteerde documenten wilt opslaan en klik vervolgens op OK. Klik nu in het hoofdmenu van het programma op Converteren. Bestandsconversie begint. Nadat het is voltooid, is er een Word-document in de map van uw keuze.

Aanbevolen: