Hoe Het Papaver-adres Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Papaver-adres Te Bepalen?
Hoe Het Papaver-adres Te Bepalen?

Video: Hoe Het Papaver-adres Te Bepalen?

Video: Hoe Het Papaver-adres Te Bepalen?
Video: Tips for Planting and Growing Poppy 2024, Mei
Anonim

Soms moet een gewone gebruiker van een pc wat details weten over de geïnstalleerde hardware: merk, model, evenals gegevens zoals ip- en mac-adres, dns, enz. Ze kunnen op verschillende manieren worden verkregen, voor de uitvoering waarvan diepgaande kennis van de zaken van de systeembeheerder niet vereist is.

Hoe het papaver-adres te bepalen?
Hoe het papaver-adres te bepalen?

Het is nodig

systeem om informatie te verkrijgen over de parameters van de apparatuur

instructies:

Stap 1

Een van de gemakkelijkste manieren om het mac-adres van een van de geïnstalleerde netwerkapparaten te bepalen, is door de handleiding te lezen. Op het netwerkapparaat zelf, in de instellingen of in de instructies, moet een specifiek mac-adres worden aangegeven, maar deze gegevens worden mogelijk niet gevonden.

Stap 2

In welke gevallen kunt u met een dergelijk probleem worden geconfronteerd? Bij handmatige wijziging door de systeembeheerder en bij gebruik van het mac-adres. In draadloze netwerken wordt vaak signaalcodering met een mac-adres gebruikt, het is bijna onmogelijk voor een gewone gebruiker om erachter te komen, daarom wordt deze methode de laatste tijd vaak gebruikt.

Stap 3

De volgende methode is ook bekend bij veel gebruikers die minstens één keer hebben geprobeerd het ip-adres van hun machine te achterhalen - met behulp van het ipconfig-commando. Klik op het menu "Start" en selecteer "Uitvoeren" of druk op de toetsencombinatie Win + R. Voer in het geopende venster het commando cmd in en druk op de Enter-toets.

Stap 4

Voer in het opdrachtpromptvenster dat wordt geopend het commando "ipconfig / all" in (vergeet niet een spatie tussen de ipconfig en / all-expressies te plaatsen) zonder aanhalingstekens en druk op Enter. Zoek onder het grote aantal voorheen onbekende waarden de regel "Fysiek adres", het is een synoniem voor de term "mac-adres". Uw "fysieke adres" kan de vorm hebben van een lange waarde, bijvoorbeeld 00-1B-21-85-5E-A4.

Stap 5

Een soortgelijk resultaat kan worden verkregen met dezelfde opdrachtregel. Voer het uit en voer het ping-doel in. Als er een bericht op het scherm verschijnt over een onjuiste opdrachtinvoer of een validatiefout, gebruikt u meerdere netwerkapparaten. In dit geval zal het invoeren van het commando "arp -a" zonder aanhalingstekens u helpen.

Stap 6

Beginnend met het besturingssysteem Windows XP, voegen de ontwikkelaars het programma GetMac.exe toe aan de distributiekit. Het wordt gebruikt om het mac-adres en andere gegevens te controleren. Voer bij de opdrachtprompt getmac / s localhost in en druk op Enter. De vereiste waarde verschijnt voor de uitdrukking / Device / Tcpip_ {.

Aanbevolen: