Hoe Maak Je Een Film Luider

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Film Luider
Hoe Maak Je Een Film Luider

Video: Hoe Maak Je Een Film Luider

Video: Hoe Maak Je Een Film Luider
Video: OUDE DOCENT NEERSCHIETEN. (PART 1) 2024, April
Anonim

Stel je een foto voor - 's avonds, na een dag hard werken, wilde ik ontspannen en een film kijken. Natuurlijk popcorn in de ene hand, een glaasje cola in de andere, het is maar een kleinigheidje - om de film aan te zetten. Maar er klopt iets niet … of de kwaliteit is nogal zwak, of het geluid is niet hoorbaar … Precies! Geen geluid gehoord!

Hoe maak je een film luider
Hoe maak je een film luider

instructies:

Stap 1

Het probleem is urgent, maar in feite niet zo ernstig als het op het eerste gezicht lijkt. Dus laten we het oplossen.

Stap 2

Allereerst controleren we de externe apparatuur - de luidsprekers. Als er katten of kleine honden in huis zijn, is het goed mogelijk dat ze, ronddraaiend in de buurt van de achterwand van de systeemeenheid, per ongeluk meerdere draden hebben aangeraakt en daardoor het contact tussen de luidsprekers en de computer hebben verbroken. Het lijkt erop dat dit onzin is en dat kan niet zo zijn, maar statistieken zeggen het tegenovergestelde - in de States 6 wordt 75% van de dierenliefhebbers gedwongen om constant de contacten van de computer te corrigeren.

Stap 3

Als alles in orde is met externe apparaten, laten we dan "binnen" kijken. Op de werkbalk, waar de klok en de taal zich bevinden, staat een luidsprekerpictogram. Nadat u het hebt geactiveerd, moet u op de meest linkse schuifregelaar letten. Als hij om wat voor reden dan ook onderaan staat - dan hoef je hem alleen maar op te voeden - en dat is het einde, alles zal goed werken.

Stap 4

Als alle bovenstaande methoden echter niet hebben geholpen, blijft er één ding over: het geluid van de film handmatig verhogen. In de regel wordt deze actie uitgevoerd met behulp van het programma. In dit geval gebruiken we Sony Sound Forge.

Stap 5

Dit is een audio-editor van behoorlijke kwaliteit die een groot aantal handige functies heeft en de mogelijkheden ervan worden alleen beperkt door de verbeeldingskracht van de gebruiker en het vermogen om met dit programma te werken.

Stap 6

Dus we starten Sony, plaatsen de film in het programmavenster, wachten. Het proces kan enkele minuten duren. Wanneer de verwerking is voltooid, verschijnen er twee regels - video en audio. De videolijn is momenteel niet interessant. Daarom richten we al onze aandacht op de geluidsband.

Stap 7

Om het geluid te versterken, moet u eerst de lijn met geluidstrillingen selecteren. Zoek vervolgens op het tabblad "tools" het item "volume". Activeer het. In het venster dat verschijnt, houdt u de schuifregelaar met de muis ingedrukt en sleept u deze naar de maximale verhoging.

Stap 8

Dan bewaren we alles. Het duurt een paar minuten om de benodigde bewerkingen te voltooien. Daarna kun je de film opnieuw afspelen. Het geluid zal veel hoger zijn. Het doel is bereikt.

Aanbevolen: